2 dk. Esporlab 05.04.2020

Steam Fiyatı 30 TL Olan Regions of Ruin, Ücretsiz Oldu !

Geçtiğimiz son birkaç hafta içinde çeşitli oyunları ücretsiz yapan Steam, bu kez yeni bir oyunu daha ücretsiz yaptı. Steam fiyatı 30 TL olan Regions of Ruin, ücretsiz oldu. Virüs nedeniyle birçok şirket, oyunları ücretsiz yapmaya ve rakip şirketler ile yarışmaya başladı. Bu süreçte Steam, Epic Games ve GoG savaşıyor diyebiliriz. Hemen hemen her gün herhangi bir şirket, ortalama fiyatları 40 TL olan oyunları ücretsiz yapıyor. Bu durumda evde sıkılan oyuncular, yeni ve ücretsiz oyunların keyfini sürüyor.

Steam Fiyatı 30 TL Olan Regions of Ruin, Ücretsiz Oldu !

Normalde 29,99 TL fiyat etiketi ile karşımıza çıkan oyun, kısa süreliğine ücretsiz oldu. Regions of Ruin’i Steam kütüphanenize ekleyebilir ve ömür boyu ücretsiz şekilde oynayabilirsiniz. 7 Nisan 2020 saat 09:00’a kadar ücretsiz olacak oyun, birçok kişi tarafından heyecanla oynanıyor. Hem boyutu hem de sürükleyiciliği sayesinde satın alınan oyun, bu sayede oyunculardan olumlu geri dönüşler alabiliyor.

ror-steam

ror-steam

2D Macera oyunu olarak nitelendirebileceğimiz ROR, hem hayatta kalmanızı hem de kendinizi geliştirmenizi istiyor. Sürekli savaşarak kendi alanınızı geliştirebiliyor ve bu sayede hayatta kalabiliyorsunuz. Oyunun zorluk seviyesi, hem savaştıkça hem de kendinizi geliştirdikçe artıyor.

Regions of Ruin Sistem Gereksinimleri

Bilgisayarınız eski donanımlar sahipse bile oldukça kolay oynatabileceğiniz bu oyun, hem boyut hem de diğer sistem gereksinimleri açısından birçok oyuncuyu memnun ediyor.
En az Windows 7 isteyen oyun, 512 MB RAM ve 1 GHz i5 işlemci ile oyunu çalıştırmanıza imkan sağlıyor. Oyun, ekran kartını da 500 MB ile sınırlandırıyor ve 900 MB depolama alanı ile oyunu yüklemenizi sağlıyor.

Oyuna ücretsiz sahip olmak için Steam hesabınıza giriş yapmanız ve daha sonra arama çubuğunda oyunu aramanız gerekiyor. Oyunu buldukta sonra “Hesaba Ekle” butonuna tıklamalı ve oyun kütüphanenize gelen oyunu yüklemeniz gerekiyor. Bu adımları uyguladıktan sonra oyunu ömür boyu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Bu şekilde ücretsiz oyun haberleri görmek ve ücretsiz oyun indirmek istiyorsanız, sosyal medya hesaplarımızı ve bizi sürekli olarak takip etmeniz gerekiyor. İyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al