1 dk. Serkan KÖSE 27.05.2022

Replaced Çıkışı Ertelendi

Yıl içinde çıkışını yapacağı duyurulan REPLACED tarafından üzücü haber geldi. Yapımın resmi sosyal medya kanalı üzerinden yapılan duyuruyla birlikte REPLACED’in çıkışının 2023 yılına ertelendiği paylaşıldı.

REPLACED Paylaşımı

Geliştiriciliğini Sad Cat Studios’un yayıncılığını ise Coatsink’in üstlendiği REPLACED, Rusya ve Ukrayna gerilimi nedeniyle 2023’e ertelendi. İki devlet arasındaki problem nedeniyle şirket çalışanlarının çalışma sürelerinde birçok nedenin olduğunu duyuruldu.

2023’e ertelenen REPLACED Xbox ve PC tarafına çıktığı gün Game Pass ile sunulacak. Yapımın tanıtım metni şu şekilde:

REPLACED Tanıtım Metni

REPLACED, 1980’li yılların alternatif Amerika’sında geçen; bilimkurgu, geçmiş ve gelecek temalarını bünyesinde buluşturan, distopik, derin bir hikâye sunan ve serbest akışlı aksiyon savaşlarına ev sahipliği yapan 2.5D aksiyon tabanlı platform oyunudur.

Kendi iradesi dışında bir insan vücuduna yerleştirilmiş olan R.E.A.C.H. adındaki bir yapay zekâyı canlandırırken onun Phoenix City ve çevresinde insan hayatına uyum sağlamak için verdiği çabalara tanık oluyorsun.

Yıkıcı bir nükleer olaydan sonra kalıcı hasara uğramış ve durumu giderek kötüleşmiş bir toplumda suçlular hüküm sürüyor. Yozlaşma ve açgözlülük had safhada. İnsanlar ve organları, iktidardakilerin gözünde paradan farksız. Tek oyunculu bir oyun deneyimi sunmasının yanı sıra oyuncuları sinematik bir platform, piksel grafikler ve serbest akışlı aksiyon savaşları ile buluşturuyor.

Oyun, karanlık cyberpunk temalı dünyası ile alternatif bir geçmişte geçen distopik ve derin hikâyesiyle oyuncuları içine çekiyor.

Her şeyin bir bedeli olduğunu yeni öğrenen R.E.A.C.H. olarak bu dünyayı keşfet ve gizem perdesini arala.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al