3 dk. Esporlab 09.12.2019

Resident Evil 3 Nemesis İki Gün Sonra Duyurulacak

Oyunlar hakkında sağlam güvenilir bilgiler paylaşan iki kaynak herkesin merakla beklediği oyun Resident Evil 3 Nemesis duyurulacak  oyunun önümüzdeki haftalarda duyurulabileceğini açıkladı. Aldığımız duyumlara göre salı günü State of Play‘de oyun herkese duyurulucak.

Oyun sektörünü samanlıkla iğne iplik arama terimi gibi çok detaylı takip eden iki ünlü isim, Resident Evil 3 Nemesis’in tekrardan yapılacağına dair oyunun hayranlarına müjdeli haber verdi. Sektörü yakın mercek altına alan bu iki isimin iddialarına göre Resident Evil 3 Nemesis önümüzdeki ay Jump Festa’da açıklanmayacak. Sıkı durun çok daha yakın zaman içerisinde yani önümüzde ki hafta Resident Evil 3 karşımıza çıkmış olacak.

Resident Evil 3 Nemesis Ne Zaman Açıklanacak?

Aynı zamanda perşembe günü olacak olan etkinlik The Game ödül töreninde olacak gelişmeyide size hatırlatalım. The Game ödüllerinin düzenleyicisi ve kurucusu olan Geoff Keighley, Capcom‘un düzenenlenen etkinliğe katılmayacağını açıklamıştı. Bu demek oluyor ki Resident Evil 3 Nemesis önümüzde ki salı günü PlayStation‘ın State of Play’inde konuşulacağa benziyor.

Sizlere bahsetmiş olduğumuz iki sağlam kaynağımız ise Resident Evil 3 Nemesis’in State of Play’de herkese duyurulacağını söylüyor.

resident evil 3 nemesis state of playde duyurulacak

resident evil 3 nemesis state of playde duyurulacak

Bu iddiaları her zaman ki gibi doğru tahminlerle ortayan atan kişi Sabi’dir. Yalnız sadece bu tahminleri sabi yapmıyor, bir diğer güvenilir kaynakta aynı ağızdan bu konuyu yorumluyor ve doğruluyor. Ayrıca Sabi’ye göre Resident Evil 3 Nemesis Remake’ın State of Play’de duyurusu yapılacak tek oyun olmadığı yönünde.

Aynı zamanda bahsettiğimiz gibi diğer güvenilir kaynağımız olan Daniel Ahmad aynı şekilde bu iddiaları doğrulayarak paylaşımda bulunuyor. Capcom’a ait yeni bu oyunun PlayStation’un State of Play’de herkese açıklanacağını söylüyor. Yalnız bunu dolaylı olarak söylüyor.

residen evil 3 remesis twitter

residen evil 3 remesis twitter

Resident Evil 3 Nemesis Hangi Platformlar İçin Çıkacak?

Bunlarıda söylememiz de fayda var bu iki kişinin tüm diğer oyunlar hakkında iddiaları çoğu zaman doğru çıktı. Aynı zamanda bunların sadece söylenti olduğunuda asla düşünmeyin. Resident Evil 3 Nemesis’in ise ne zaman tam olarak karşımıza çıkacağı ise kafalarda soru işareti yaratıyor.

Yeniden yapılandırılmış olan bu Resident Evil 3 Nemesis büyük ihtimalle PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için geliştiriliyordur. Bir hafta önce ise oyun için tasarlanan kapak fotoğrafları karşımıza çıkmıştı. Fotoğrafta ise kahramanımız Jill Valentine’ın çok daha gelişmiş hali karşımıza çıktı. Oyunu sizler gibi heyecan içerisinde takip ediyor olacağız beklemede kalın.

Oyun hakkında kısaca bilgi verelim:

İlk piyasaya sürülme tarihi: 22 Eylül 1999
Mod: Tek oyunculu oyun
Tür: Hayatta kalma-korku oyunu
Platformlar: PlayStation, GameCube, IBM PC Uyumlu, PlayStation Portable, Microsoft Windows, Dreamcast
Tasarımcılar: Shinji Mikami, Kazuhiro Aoyama
Geliştiriciler: Capcom, Capcom Production Studio 3
Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al