2 dk. Esporlab 29.01.2020

Resident Evil 3 Remake Sistem Gereksinimleri

Ortalama 1 ay önce, oyunun çıkacağını sizlere söylemiştik. Büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Resident Evil 3, remake versiyonu ile oyuncuların karşısında olacak. Bu haber, oyuncuları fazlasıyla sevindirmişti fakat oyuncular, bir soruyu da sormadan geçemediler. Bu soru; Resident Evil 3 Remake sistem gereksinimleri nedir sorusuydu. Bu yazımızda, sorulan bu sorunun cevabını bulmuş olacaksınız. Geliştirici firma tarafından hem önerilen sistem gereksinimleri hem de minimum sistem gereksinimleri açıklandı.

Resident Evil 3 Remake Sistem Gereksinimleri

Biz de geliştirici firma gibi önerilen ve minimum sistem gereksinimlerini açıklayacağız. İlk olarak minimum sistem gereksinimlerinden başlayalım.

Resident Evil 3 Remake Minimum Sistem Gereksinimleri

Bilgisayarı çok iyi olmayan oyuncular, Resident Evil 3 Remake minimum sistem özellikleri nelerdir sorusunu sordu. Biz de, lafı hiç uzatmadan soruya cevap verelim.

İşletim Sistemi: Windows – 8 – 8.1 – 10 (64)
RAM: 8 GB
Ekran Kartı: AMD Radeon  R7 260x 2GB ya da NVIDIA GeForce GTX 760
İşlemci: AMD FX – 6300 ya da Intel Core i5-4460
DirectX: 11

resident-evil-3-remake

resident-evil-3-remake

Resident Evil 3 Remake Önerilen Sistem Gereksinimleri

Donanım konusunda problemi olmayan oyuncular, Resident Evil 3 Remake önerilen sistem özellikleri hakkında arama yapmaya başladı.

İşletim Sistemi: Windows 10 (64)
RAM: 8 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB ya da AMD Radeon RX 480 4GB
İşlemci: AMD FX-9590 ya da Intel Core i7-3770 4-Core (3.4 GHz)
DirectX: 11

Oyun için istenen sistem gereksinimleri, günümüz şartları için oldukça uygun duruyor. Özellikle minimum sistem gereksinimleri, oyunu akıcı oynamak için oldukça yeterli gibi. Bu sayede Resident Evil hayranları, oyundan geri kalmadan istedikleri zaman oynayabilecek.

Resident Evil 3 Remake haberleri, birçok oyuncu tarafından fazlasıyla araştırılıyor, bu durumdan haberdarız. Bu sebep ile oyun ile ilgili ortaya çıkan tüm haberleri sizlerle paylaşacağız. Bu şekilde diğer oyunlar ile ilgili haberlerin de paylaşılmasını istiyorsanız, yorum kısmında belirtmeniz yeterli olacaktır. Haberleri en hızlı ve en en erken siz öğrenmek istiyorsanız, sitemizi takip etmeyi unutmayın! İyi oyunlar !

 

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al