1 dk. Serkan KÖSE 19.07.2021

Resident Evil Re:Verse 2022 Yılına Ertelendi

Resident Evil oyun serisinin geliştirici ekibi resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada oyun severlere kötü haber verildi. 

Resident Evil’ın geliştirici ekibi Twitter hesapları üzerinden yaptıkları açıklamada “pürüzsüz bir oyun deneyimi” sunması için daha fazla zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti. Güncellenmiş lansmanla ilgili ek detayların da ilerleyen günlerde paylaşılacağı belirtildi.

Oyun Resident Evil Village Sahiplerine Ücretsiz Olacak

Geliştiricilerin bu açıklamasına bakacak olursak oyunun çıkış tarihinde 5 aylık bir gecikmenin olacağını söyleyebiliriz. Capcom 2022 yılında oyunun çıkacağını açıklamış olsa da oyunun hangi tarihte çıkacağı konusunda net bir açıklama yapılmadı. Oyun severlere verilen iyi haber şu ki, Resident Evil Re:Verse, Resident Evil Village oyununun satın alınmasıyla birlikte gelen ek bir içerik. Bu nedenle Residen Evil Village oyununu satın alan oyuncular Re:verse oyununa da herhangi bir ek ücret ödemeden sahip olacak. Oyunculara indirim günlerini takip etmeleri konusunda tavsiyeler veren Capcom, bekleme esnasında Village evreninin detaylı olarak keşfi için de biraz vakit tanımış oldu. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al