1 dk. Serkan KÖSE 31.08.2021

Resident Evil Welcome to Raccoon City’den İlk Görseller Geldi

Capcom’un başarılı oyun serilerinden birisi olan Resident Evil serisinin film serisini yeniden başlatacak olan Resident Evil: Welcome to Raccoon City’den ilk görseller geldi.

Capcom’un geçtiğimiz yıl duyurusunu gerçekleştirdiği yeni Resident Evil filmi Welcome to Raccoon City’den ilk görseller paylaşıldı.

9 Eylül 2021’de Vizyona Girecek

Film hakkında paylaşılan görsellerde Lisa Trevor, Claire Redfield ve daha birkaç karakterler görünüyor. Filmin yönetmeni Johannes Roberts ile yapılan röportaj sonrasında filmi bekleyenlerin heyecanı daha da arttı. Roberts açıklamasında filmin önceki filmlerle bağlantısının olmayacağını ve serinin köklerine geri dönerek korku temasının yoğun odaklı olacağını belirtti. Roberts ayrıca, Capcom ayrıca filmin yapım sürecini yakından takip ettiğini ve drone veya CGI’lı çılgın çekimler olmayacağını ve bazı ikonik yaratıklar filmde yer alacağını açıkladı.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Johannes Roberts’in üstlendiği film 9 Eylül 2021’de vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosunda; Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy), Neal McDonough (William Birkin), Donal Logue (Chief Irons), Chad Rook ve Lily Gao bulunuyor.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al