3 dk. Serkan KÖSE 26.03.2022

Rocket League’e Oldukça Benzeyen Turbo Golf Racing Tanıtıldı

Future Games Show Spring Showcase 2022 etkinliğinde Turbo Golf Racing görücüye çıkarıldı.

Futbola araba ekleme fikri ile ortaya çıkan popüler yapım Rocket League, Espor dahil birçok alanda kendini ön plana çıkardı. Arabalı futbol, arabalı basketbol ve arabalı hokey ile birlikte Rocket League çıktığı ilk günden bu yana kitle kazanarak genişleme devam etti. Rocket League ve Mario Golf’ten sevilen birçok şeyi karıştırarak ortaya çıkan geliştiriciliğini Hugecalf Studios’un üstlendiği Turbo Golf Racing isminden de anlaşılabileceği gibi golfe araba ekleyerek duyuruldu. Oyunun çıkış tarihi açıklanmasa da BETA programına kayıtların açık olduğunu belirtelim. BETA programına buradaki link üzerinden katılabilirsiniz. Son olarak PC, Xbox Series X ve Xbox Series S için oyunun çıktığı ilk gün Game Pass’e ekleneceği de belirtildi.

Turbo Golf Racing Duyuru Fragmanı

Turbo Golf Racing Tanıtım Metni

Turbo Golf Racing ritmi yüksek, arcade tarzı bir spor oyunudur. Bitiş bayrağına giden yolda arkadaşlarını geçmek için heyecan verici yolculuğunda devasa golf toplarına aşırtma, yer vuruşları ve sert vuruşlar yapmak için Turbo güçlü aracınla sürüşün tadını çıkar.

BİTİŞ ÇİZGİSİNE DEK RAKİPLERİNLE YARIŞ

Motor sporlarının geleceğine hoş geldin. Yepyeni ve eğlenceli tarzıyla, bu yüksek hızlı arcade yarış oyununda başlangıç vuruşunu yaparken heyecanı hisset. Zıpla, takla at, süzül, hızlan ve süperşarjlı arabalarla sürüşün keyfini çıkararak topunu deliğe sokan ilk kişi ol.

8 OYUNCU ÇEVRİM İÇİ

Grand Prix tarzı mücadelede en fazla sekiz arkadaşlarınla yarış. Hızlanma zeminlerinin üzerinden geç ve rakiplerini dikiz aynasında bırak, onları zekice alt etmek için gizli tünellerden geç veya arkadaşlarını oldukları yerde durdurmak için füzeler ateşle.

GÜÇ ÇEKİRDEKLERİ

Süper Çekirdekleri açıp kuşanarak rakiplerine üstünlük sağla. Topunu daha ileri fırlat, daha hızlı uç ve zemin darbesi gibi yetenekler kullanarak topları havalandır ve takla at. Çok çeşitli Güç Çekirdekleriyle, kendi oyun tarazını oluştur ve arkadaşlarını alt et.

ÖZELLEŞTİRMELERİNDE TURBO GÜÇ

Kalabalıkta fark edilmeni sağlayacak bir araba ve top seç. Sonsuz boyama seçeneğinin, tekerleklerini ve rüzgârlığını değiştirmenin, araba gövdeni kalkanla kaplamanın ve hızlandırıcıların tadını çıkar.

GÖKLERE YÜKSEL

Arabalarının kanatları varsa, önündeki tek sınır gökyüzüdür. Turbo güçlü arabanı havaya fırlat ve rakiplerini uçarak geç. Tünellerden uç, pervanelerin üzerinde süzül ve hem arazi engebelerinin arasından hem de engellerin üzerinden uçan topunu kovala.

ARAZİYİ ALT ET

Arazi şartlarını avantaja çevir. Hızlandırıcı zeminlerin üzerinden uç, sahanın üzerinde süzül. Çetin arazi bölümlerinden ve kum tuzaklarından kaçın. Atışlarını ağaçların çevresinden ve kanyonların üstünden aşır. Yeşillere doğru yarış.

SÜREKLİ BÜYÜYEN İÇERİKLER

Seviye atladıkça kozmetik seçenekleri aç ve oynayabileceğin yeni pistler, yeni güç çekirdekleri ve yeni kozmetik eşyalar getirecek ücretsiz düzenli güncellemelerle dur durak bilmeden büyüyen bir oyunun tadını çıkar.

Turbo Golf Racing Sistem Gereksinimleri

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel i3-2100 ya da daha yüksek
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 460
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al