2 dk. Esporlab 02.01.2020

Rockstar Games GTA 6 ile Birlikte Kapanabilir

GTA 6, son yılın belki de en çok beklenen, en çok araştırılan oyunları arasında yer alıyor. Son zamanlarda hakkında birçok sızıntı haberleri gelen GTA 6 ve yapımcı şirketi Rockstar Games bu sefer hiç iyi anılmıyor. Bir Reddit kullanıcısı, bugün akşam saatlerine doğru gündemi sarsacak bir iddiada bulundu. Rockstar Games, 2020 yılında GTA 6’yı duyurduktan sonra kapanacağı iddia ediliyor. Rockstar Games’in en son projesi GTA 6 olacağı iddia ediliyor. Geçtiğimiz haftadan beri bu konunun Reddit’de konuşulduğunu ancak bugün ciddi olarak paylaşıldığını görmekteyiz.

Rockstar Games Kapanıyor!

Rockstar Games GTA 6 ile Birlikte Kapanabilir

Rockstar Games GTA 6 ile Birlikte Kapanabilir

Rockstar Games’de çalıştığını iddia eden bir kullanıcı geçtiğimiz haftadan beri çalıştığı şirket hakkında birçok paylaşımda bulunuyor. Geçtiğimiz hafta farklı bir kullanıcı GTA 6 oyunun detaylarını paylaşmıştı. Oyunda 3 şehir olacağını, 2 tanesinin oldukça büyük olduğunu dile getirmişti. Hatta oyunda bulunacak şehirlerin ismi bile paylaşılmış, ne kadar büyüklükte olacakları dile getirilmişti. Birçok okuyucu bu tarz sızıntı haberlere inanmasa da gerçek olma ihtimallerinin oldukça yüksek olduğunu söyleyebilirim. Bugün farklı bir kullanıcı şirketi ile Rockstar Games ile ilgili hiç de tahmin edilemeyecek bir iddiada bulundu.

6 yıldır üzerinde çalışılan oyun GTA 6 duyurulduktan sonra Rockstar Games tüm faaliyetlerine son vereceği iddia edildi. Şirketin kendi içerisinde büyük çatışmalara girdiğini belirten çalışan, Rockstar Games’in bu oyunun ne pahasına olursa olsun piyasaya süreceğinden bahsetti. Oyunun tanıtılması ile beraber şirketin faaliyetlerine son vereceği iddia ediliyor. Şirketin kapanması ile beraber oyun geliştirilmelerine tamamen son verileceği iddia ediliyor. Bu kararın alınmasındaki ana nedenlerden birisi de şirketin animasyon geliştiricilerinden memnun olmamasıdır.

Rockstar Games’de oldukça uzun süredir çalışan personellerin geçtiğimiz yıllarda işten çıkması işlerin büyük oranda bozulmasına neden olmuştur. Bununla beraber işe yeni alınan personellerin neredeyse eziyet edilmesi işlerin bütünü ile bozulmasına neden olmuştur. Dışarıdan bakıldığında sürekli olarak kar eden, kazanç elde eden bir şirket gibi gösterilse de kendi içerisinde büyük sıkıntılar yaşayan işletmenin hakkında söylenenlerin doğru olabileceğini söyleyebiliriz. Eğer daha önce okumadıysanız GTA 6 İle İlgili Yeni Bilgiler Gelmeye Başlıyor yazımıza da göz atmanı öneririz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al