1 dk. Serkan KÖSE 08.02.2022

RockStar Games GTA Trilogy İçin Geliştirme Sunacak

Take Two Interactive çatısı altında bulunan RockStar Games 2022 yılında oldukça yoğun bir programa sahip.

Geçtiğimiz haftalarda müjdelenen GTA sersinin yeni oyununun yolda olduğunu duyuran RockStar Games, buna ek olarak yıl içerisinde birçok DLC ve güncelleme yayınlayacak. Aktarılana göre bunlar GTA Online DLC, Red Dead Online DLC, GTA San Andreas VR, GTA Trilogy: Definitive Edition mobil sürümü, GTA V ve son olarak GTA Online Expanded and Enhanced sürümleri olacak. Oldukça yoğun bir programa sahip olan bu listeye GTA Trilogy güncellemeleri de eklenecek gibi gözüküyor.

GTA Trilogy: The Definitive Edition oldukça büyük bir merakla takip edilmişti ve çıkış yaptığı gün tüm oyuncular hayal kırıklığına uğramıştı. RockStar Games konu hakkında yaptığı açıklama yapımı hak ettiği yere getirmek için çalışmalara devam edeceğinin sözünü oyunculara vermişti. RockStar Games böyle bir söz vermesine rağmen yapıma ciddi bir güncelleme sunmamıştı. Fakat güzel haber Strauss Zelnick tarafından geldi. Zelnick tarafından aktarılana göre RockStar oyuna yeni güncelleme sunacak.

Twitter üzerinden paylaşılana göre bir kullanıcı Strauss Zelknick ile mesajlaştığını iddia etti. Yapılan konuşmada Zelnick’e GTA Trilogy yapımına güncelleme yapacak mısınız sorusu yöneltildi. Zelnikc ise halen üzerinde çalışıyor açıklamasında bulundu. GTA Trilogy güncellemesinin yolda olduğu kesin fakat güncellemeyle ilgili henüz bir detay bilinmiyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al