2 dk. Serkan KÖSE 22.11.2021

Rockstar Games GTA Trilogy İçin Özür Diledi

Rockstar Games, geçtiğimiz haftalarda çıkarttığı GTA Trilogy oyunlarının kalitesizliği nedeniyle oyuncularından özür diledi. 

Yapımcılığını ve geliştiriciliğini Rockstar Games’in yaptığı ve dünyanın en popüler oyun serilerinden birisi olan Grand Theft Auto serisi son olarak Grand Theft Auto : The Trilogy – The Definitive Edition paketi ile karşımıza çıkmıştı. Rockstar Games’in bu paketi çıkışı sonrasında sosyal medya platformlarında eleştirmeye başlamıştı. 

Oyunların eleştirilmesinin nedeni ise, sunulan kötü grafikler ve kötü oynanış deneyimleri olarak gösterilmişti. 

Rockstar Games Özür Diledi

Rockstar Games tarafından yapılan son açıklamada oyunları satın alan kullanıcılardan özür dilendi ve klasik oyunların mağazalara yeniden ekleneceği belirtildi. Rockstar Games ayrıca oyunu satın alan kullanıcıların, ücretsiz olarak klasik Grand Theft Auto oyunlarına da sahip olacağını belirtti.

“Öncelikle, bu oyunları oynarken sorunlarla karşılaşan herkesten içtenlikle özür dilemek istiyoruz…

Grand Theft Auto serisi ve bu ikonik üçlemeyi oluşturan oyunlar, dünyanın dört bir yanındaki hayranlar için özel olduğu kadar bizim için de özel. Bu klasik oyunların güncellenmiş sürümleri, kendi kalite standartlarımızı veya hayranlarımızın beklediği standartları karşılayan bir durumda piyasaya sürülmedi.

Teknik sorunları çözmek ve ileriye dönük her oyunu geliştirmek için devam eden planlarımız var. Planlanan her güncelleme ile oyunlar hak ettikleri kalite seviyesine ulaşacak.” denildi. 

Rockstar Games GTA Trilogy oyunları özrü yanında klasik oyunlarında mağazaya döneceğini şu sözlerle açıkladı: “Definitive Editions’ın hedeflerinden biri, oyuncuların bu oyunları modern platformlarda uzun yıllar boyunca oynamasına izin vermek olsa da, bazı oyuncuların hala önceki klasik sürümleri satın alma isteğini anlıyoruz. Grand Theft Auto III , Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas’ın klasik PC sürümlerini ekleyeceğiz. Ek olarak, Rockstar Store’dan PC için Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition’ı 30 Haziran 2022’ye kadar satın alan herkes, bu klasik sürümlere Rockstar Games Launcher kitaplığında hiçbir ek ücret ödemeden sahip olabilecek.”

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al