1 dk. Serkan KÖSE 13.11.2021

Rockstar Games Yeni GTA Oyunlarının Satışını PC’de Durdurdu

Rockstar Games hatırlanacağı kısa bir süre önce GTA: The Trilogy – The Definitive Edition paketini satışa sunmuştu. Oyunların PC platformunda kötü performans sergilemesi ve karakter çizimlerinin başarısız olması nedeniyle paketi satın alan oyuncular Rockstar Games’i sosyal medyadan eleştirmeye başlamıştı. 

Yaşanan bu durum sonrasında Rockstar Başlatıcısı oyunları çalıştırmamaya başlamıştı. Rockstar Games, bu sorunu çözmek için çabaladığını Rockstar Games Support Twitter hesabı üzerinden açıklamıştı. Sonrasında bir güncelleme gönderen Rockstar Games güncelleme sonrasında da oyunların açılmama sorununu çözemedi.

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition PC Platformundan Kaldırıldı

Konu hakkında yeni bir açıklama yapmayan Rockstar Games tarafında yeni bir gelişme yaşandı. Rockstar Games GTA: The Trilogy – The Definitive Edition’ın PC platformunda satışını kaldırdı. Bu kaldırma işlemi sonrasında oyunlar bazı bölgelerde tüm platformlarda gerçekleşti. Rockstar Games oyunların tüm platformlardan kaldırma sorununu çözerek sadece PC platformundan oyunlarını kaldırdı. 

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition paketi şu an Xbox, PlayStation ve Nintendo üzerinden alınabiliyor. Rockstar Games’in oyunları PC platformunda yeniden ne zaman satışa sunacağı ise merak konusu. 

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition Rockstar Launcher Üzerinden Nasıl Oynanır?

Bir Twitter kullanıcısı GTA: The Trilogy – The Definitive Edition oyunlarını Rockstar Başlatıcısı üzerinden oynamanın yolunu paylaştı. Gtamen’e göre oyuncular aşağıdaki adımları izleyerek satın aldıkları oyunları oynayabilecek. 

  • İnterneti devre dışı bırak.
  • Rockstar Launcher’ı aç.
  • Çevrimdışı modda olup olmadığını kontrol et.
  • İnterneti tekrar etkinleştir.
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al