1 dk. Serkan KÖSE 05.07.2021

Rockstar Games’in Kurucusu Yeni Bir Oyun Stüdyosu Kurdu

Özellikle Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption oyun serileri ile adından söz ettiren Rockstar Games’in kurusu yeni bir oyun stüdyosu kurduğunu açıkladı.

1988 yılında Sam Houser, Terry Donovan, Dan Houser, Jamie King ve Gary Foreman tarafından kurulan Rockstar Games, kurulduğu günden günümüze pek çok önemli oyuna imza atmış ve oyuncuların gönlünde farklı bir yer edinmişti. Rockstar Games’in kurucularından olan Dan Houser, 2020 yılında Rockstar Games’ten ayrıldığını açıklamış ve oyuncular Houser’ın yeni hamlesini beklemeye başlamıştı.

Dan Houser Yeni Bir Oyun Stüdyosu Kurdu

2020 yılında sessiz bir şekilde Rockstar Games’ten ayrıldığını açıklayan Houser, Absurd Ventures in Games isimli yeni bir oyun stüdyosu kurdu. Stüdyonun listelenme detaylarına baktığımızda stüdyonun bir oyun stüdyosu olacağı net bir şekilde görülebiliyor. Ancak VGC tarafından yapılan habere göre kurulan yeni stüdyo sadece oyun stüdyosu olarak kalmayacak. Games UK isimli şirketin ise bu yeni kurulmuş olan stüdyonun tamamına sahip olduğu görülüyor. Konu ile ilgili olarak ilerleyen günlerde Dan Houser’ın açıklama yapması bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al