1 dk. Serkan KÖSE 23.10.2021

Rockstar Games’in Yeni İş İlanıyla GTA 6 Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Rockstar Games’in üstlendiği Grand Theft Auto serisinin merakla beklenen yeni oyunu Grand Theft Auto VI henüz duyurulmamış olsa da oyun hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Rockstar Games şu sıralar GTA The Trilogy – The Definitive Edition ile gündemde olsa da oyuncular GTA VI oyununu bekliyor. Henüz Rockstar oyun ile ilgili resmi bir açıklama yapmamış olsa da oyunun şu sıralar geliştirildiği düşünülüyor. Stüdyo tarafından açılan yeni bir iş ilanıyla birlikte oyun hakkında yeni bilgiler de ortaya çıktı. 

GTA VI Hakkında Yeni Detaylar 

Oyunun geliştiricisi olan Rockstar Games’in New Englands stüdyosunda VFX Artist arayışının olduğu açılan iş ilanı ile ortaya çıktı. İş ilanının detaylarına bakıldığında ise işe alınacak olan kişinin çevreye, karakterlere, silahlara, araçlara ve daha fazlasına yeni detaylar ekleyecek ve bu öğelerle daha inandırıcı bir dünya yaratmasının beklendiğini görüyoruz. 

İş ilanının detaylarında ayrıca oyuna eklenecek olan küçük böceklerden, binalardan damlayan yağmur damlalarına ve binaların yıkılması ile birlikte ortaya çıkacak olan yıkımın detaylarına kadar bilgiler buluyor. Tüm bunların ne kadarının oyuna ekleneceğini bilemiyoruz ancak, Rockstar Games’in son çıkış yapan oyunu olan Red Dead Redemption 2 oyununda yer alan detayları göz önünde bulundurduğumuzda bu detayların çok daha fazlasını yeni Rockstar Games oyununda görebiliriz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al