2 dk. Serkan KÖSE 19.05.2021

Rockstar’dan GTA III Sürprizleri Geliyor

Oyuncuların sevdiği oyun stüdyolarından birisi olan Rockstar’dan GTA III sürprizleri geliyor.

Ünlü oyun stüdyosu Rockstar Games, kısa bir süre önce GTA V’in yeni nesil oyun konsolları için çıkacak olan versiyonunun çıkış tarihini resmen duyurdu. GTA V Expanded and Enhanced görsel, teknik, performans iyileştirmeleri ve daha fazlası ile gelmesi ile alakalı açıklamaların arasında Rockstar, GTA III‘den de bahsetmeyi unutmadı.

2021 yılında – 22 Ekim tarihinde GTA III oyunu tam 20 yaşına girecek. Rockstar Games ise bunun şerefine eğlenceli sürprizler paylaşacak. Ayrıca bu sürprizlerden bazıları GTA Online oyuncuları için olacak. Bunun ne gibi sürpriz olacağı açıklanmamış olsa da bu hediyelerin ilerleyen günlerde duyurulması bekleniyor.

GTA Online Hala Çok İzleniyor

Twitch platformu 2.1 milyardan fazla saat izlenme sayısına ulaştı. Verilere göre ayrıca Facebook Gaming, yıla başlarken kendi rekorunu kırdıktan sonra son üç ayda izlenen 360.000 milyon saat civarlarında gezmeye devam ediyor.

Twitch platformu için bu izleyicilerin çoğu, tek başına izlenen 283 milyon saati kapsayan bir kategori olan Just Chatting’in sürekli olarak büyümesinden geldi. Yakınlaşan bir diğer tek kategori ise 2013 yılında çıkan ve sürekli olarak kitlesini genişletmeye devam eden Grand Theft Auto V oyunu ve GTA Online oyunu oldu.

Sürekli olarak büyümeye devam eden rol yapma oyuncu tabanının arkasında GTA V, bir önceki aya göre yüzde 30 oranında bir artışla Nisan ayında izlenen 236 milyon saat ile tamamladı. Call of Duty : Warzone ve Dota 2 oyunları ise büyüme kaydeden diğer oyunlar olarak görülüyor. Fortnite, Apex Legends ve CS:GO oyunları ise izlenme sayıları anlamında gerileyen oyunlar oldu.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al