2 dk. Esporlab 06.11.2019

Rush Wars Oyunu İptal Edildi

Rush Wars Neden İptal Edildi?

Supercell’in beta sürecinde olan rush wars oyunu iptal edildi aynı zamanda şirket tarafından bu resmi olarak açıklandı. Sanıyoruz ki, istedikleri gibi bir hedefe ulaşamadığından dolayı kaynaklı bir sorun. Bu konu oyun haberleri gündemini sürekli meşgul edeceğe benziyor.

Supercell yoğun olarak üzerinde çalışma yaptığı Rush Wars oyunu için yüksek çabalar gösteriyordu. Beta sürecinde olmasına rağmen oyun bugün itibarı ile resmi açıklama ile iptal edildi. Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda kendilerinin açık sözlü olmaları gerektiğini ve oyunu beta sürecinde test eden kullanıcılarına karşı büyük bir minnet ve teşekkür borçlu olduklarını dile getirdiler.

Rush Wars oyunu ise Supercell’in diğer oyunları olan Clash of Clans, Clash Royale ve Boom Beach oyunlarının ortak özelliklerini taşıyordu. Oyundaki ana hedefiniz ise, birliklerinizi oluşturarak rakip takımınızın oluşturmuş olduğu birlikleri yok ederek, rakibinizin ganimetlerini ele geçirmek. Beta sürümü ilk olarak Kanada üzerinden yayınlandı ve test sunumuna başlamıştı.

 Supercell bu konuda ne düşünüyor?

"<yoastmark

Rush Wars, tüm kitleye yönelik tasarlanmış bir oyundu. Supercell’in tüm ortak oyunlarının özelliklerini taşıyan bir savaş oyunu tasarlamaktı asıl hedefleri. Yayınlandığı tarihten itibaren beta süresi boyunca, oyunun sürekli geliştirilip ve farklı biçimlerde tasarlanıp yayınlanması konusunda düşünceleri vardı. Oyunun strateji tarafından, çok daha zorlu bir hale getirmek rekabeti fazlasıyla kızıştırmak için, sürekli yeni güncellemeleri ile test edip kullanıcılara sunmak istemişti. Beta süresince oyunu test eden kişiler, Supercellin Rush Wars oyunu için, diğer oyunlarını tekrar ettiğine yönelik kullanıcı yorumlarının artması üzerine Rush Wars’ı iptal ettiğini açıkladı.

Supercell geliştirmiş olduğu tüm oyun standartlarını oldukça özverili ve yüksek özgünlükle tasarlandıklarını şu sözlerle anlatıyor.

Bizim tasarladığımız oyunların, yayınlandıktan sonra ömür boyu oynanabilecek ve akılda kalıcı bir yer edinecek kalitede tasarlıyoruz. Beta sürecinde olan yayınlamış olduğumuz Rush Wars’a baktığımızda ise, bu düşüncelerimize uygun olmadığını anladık. Bu yüzden bu oyunu yayınlamaktan vazgeçiyoruz açıklamalarında bulundu.

Ayrıca rush wars oyunu iptal edilmesinden sonra, 30 Kasım 2019 tarihine kadar beta sürümü aktif halde olacak. Şuana kadar uygulama içi satın alımların hepsi iptal edilmiş olduğunuda haber verelim. Supercell almış olduğu bu karar ile yayınlayıp, yayınlamayacağı konusunda arafta kalarak çok zor bir karar almışlar ve tercihlerini iptal etmekten kullanmışlar. Bu zamana kadar, kendilerine destek veren ve betaya katılan tüm oyunculara içtenlikle minnet duyduklarını da söyleyelim.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al