2 dk. Serkan KÖSE 22.09.2021

Saat Üreticisi Hamilton Far Cry 6 Oyunundaki Saatin Aynısını Satışa Çıkarttı

Yayıncılığını Ubisoft’un yapacağı ve geliştiriciliğini ise Ubisoft Toronto’nun üstlendiği sevilen oyun serisi Far Cry’ın yeni oyunu olacak olan Far Cry 6 oyunu ile yeni bir gelişme yaşandı. Far Cry 6 oyununda kullanılan saatin aynısı Hamilton tarafından satışa sunuldu. 

Far Cry 6 oyununun ana karakteri olan Dani Rojas, oyunda bilindiği üzere bir saat takıyor. Bu saat oyundaki senaryoya göre Yaran Devlet Başkanı Santos Espinosa tarafından bir ajan olan Juan Cortez’e verilmişti. Cortez ise ana karakter olan Dani Rojas’a ilk görevini başarıyla tamamlaması ardından Khaki Field Titanium Automatic’i vermişti. 

Bu saatin aynısı kol saati üreticisi olan Hamilton tarafından üretildi ve 1200 dolara satışa sunuldu. Saat modelinin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor olsa da saatin kur farkı nedeniyle ülkemizde en az 10.300 TL gibi bir fiyatla satışa sunulacağını görüyoruz. Bu fiyatın çok fazla olması ülkemizdeki Far Cry severleri üzecektir. Saatin özelliklerine ve sayfasına bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Son olarak Far Cry 6; Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC (Epic Games, Uplay) ve Stadia için 7 Ekim 2021’de çıkacak.

Far Cry 6 Hikayesi

Far Cry 6 Tanıtım Yazısı 

Zamanın adeta geçmişte takılıp kaldığı tropikal bir cennete, Yara’ya hoş geldin. Yara diktatörü Anton Castillo, en az kendi kadar acımasız oğlu Diego ile birlikte, ülkeyi geçmişin parlak günlerine geri döndürme iddiasıyla demir yumrukla yönetiyor ve hiçbir zorbalıktan kaçınmıyor. Bu kanlı rejime karşı devrimci bir mücadele de ateşleniyor.

Özgürlük İçin Savaş

Yara yerlisi Dani Rojas olarak, rejimi devirip ülkeyi özgürlüğe kavuşturacak bir gerilla mücadelesine atılacaksın.

Yara Paramparça

Bugüne kadarki en geniş Far Cry dünyasında, Yara’nın ormanlarında, sahillerinde ve başkenti Esperanza’da Anton’un askerlerine karşı savaş.

Gerilla Ateş Gücü

Zalim rejimi yerle bir etmek için derme çatma, el yapımı silah ve araçlarla savaş, Amigos denilen vahşi hayvanları da bu mücadeleye kat.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al