2 dk. Esporlab 08.05.2020

Scarlet Nexus, Xbox Series X ve Xbox One’a Geliyor

Scarlet Nexus, Xbox Series X ve Xbox One için duyuruldu. Bandai Namco imzalı özel güçlerin savaşı olan oyun Scarlet Nexus için düğmeye basıldı. Oyunun hikayesinden bahsedecek olursak, özel güçlere sahip insanlığın, karşısında mutantlar yer alıyor. Xbox series X ve Xbox One konsolları için gelecek oyun Smart Delivery ile beraber karşımıza çıkmış olacak.

Oyun sektöründe büyük ses getiren yapımlardan olan Assassin’s Creed Valhalla tarzında oyunların, ekran görüntülerinin paylaşıldığı platformda, Bandai Namco, RPG oyunu olan Scarlet Nexus ile gövde gösterisi yaptı. Ayrıca bu konuyu atlamadan geçmeyeceğim Scarlet Nexus’un geliştirme ekibinde ki kişiler, ‘Tales’ serisi üzerinde yoğun olarak mesai harcamış profesyonellerden oluşan bir kadro. Oyun genel olarak gelecek zamanda geçiyor, özel güçlere sahip olan insanlar ile mutantların bitmeyen savaşıyla geçiyor.

Oyunu Yuito Sumeragi karakteri ile oynuyor olacaksınız, oyundaki yeteneğiniz ise hafife alınır cinsten değil. Etrafınızda insanlar savaş içerisindeyken siz telekinezi özelliğinizi kullanarak etrafınızdaki objeleri yerinden kaldırıp fırlatacaksınız. Adrenalinin düşmeyeceği bu yapımda farklı bir dünyanın insanı olarak devam edeceksiniz, görkemli bir fantastik dünyanın kahramanı olmaya hazır olun. Oyunun çıkış tarihi resmi olarak henüz açıklanmış değil, bunun yakın takibindeyiz yalnız oyun Smart Delivery destekleyecek şekilde karşımıza çıkacak.

Scarlet Nexus Smart Delivery Özelliği:

Scarlet Nexus konsola gelecekmi

Peki Smart Delivery neye yarar? bunu bilmeyen takipçilerimiz için açıklayalım. Xbox One konsolunuz var ve oyunu satın aldınız, Xbox Series X konsolu piyasaya sürüldüğünde bu konsola geçiş sağladığınız zaman, ücretsiz olarak oyunu yeni konsolunuzdan da indirebileceksiniz. Smart Delivery tam olarak bu işe yarıyor, yani oyunu tekrardan satın almanıza gerek kalmıyor. Aynı zamanda yeni konsolunuzda oyununuzu ücretsiz indirip oynayabiliyorsunuz. Bu arada yeni konsolunuz da oyuna tam olarak kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Yani oyunu baştan oynamanıza da gerek kalmayacak bu muhteşem öyle değil mi?. Oyunun yapımcısı olan Keita Iizuka yapmış olduğu açıklamada ise “Üretilecek olan yeni nesil konsollar sayesinde, ekibimiz Scarlet Nexus’un gelişimine büyük zaman harcıyor.”

Keita Iizuka ayrıca oyunun çok yüksek grafiklere sahip olacağını açıkladı, buda size muhteşem bir oyun deneyimi yaşatacak. Bu arada PlayStation kullanıcılarının gözü yaşlı, çünkü oyun sadece Xbox One ve Xbox Series X konsollarına özel olarak çıkış yapacak. Önümüzde ki günlerde yapılacak olan açıklamalar ile oyunun çıkış tarihi tam olarak net bir şekilde bizlere ulaşmış olacak. Sizleri tekrardan haberdar edeceğiz. Oyun hakkında elbette merak ettikleriniz olduğunu düşünüyorum, bu yüzden hemen aşağıya bir video bırakıyorum iyi seyirler.


Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al