1 dk. Serkan KÖSE 02.04.2021

Sevilen Futbol Türü Oyunu FIFA 21 EA Play Servisine Geliyor!

Sevilen Futbol türü oyunu FIFA 21 EA Play servisine geliyor. Oyunu Xbox Game Pass aboneleri de oynayabilecek.

Yapımcılığını ve yayınlığını Electronic Arts’ın üstlendiği sevilen spor oyunu serisi olan FIFA’nın son çıkan oyunu FIFA 21, Electronic Arts’ın sevilen servisi olan EA Play servisine ekleniyor.

FIFA 21 EA Play Servisine Mayıs Ayında Gelecek!

Oyun severlerin aylık belirli bir ücret karşılığında abone olduğunu ve bu abonelik karşılığında pek çok Electronic Arts oyununun bulunduğu oldukça geniş bir oyun kütüphanesini deneyimleyebildiği EA Play servisine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Özellik oyun fiyatlarının yüksek olduğu ülkemizde popüler olan EA Play servisine yine ülkemizde bir hayli popüler olan FIFA 21 oyunu ekleniyor. Yapılan açıklamaya göre oyun mayıs ayı içerisinde EA Play kütüphanesine eklenecek. Electronic Arts konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da servise eklenecek olan bir diğer oyunu da ekledi. Yapılan açıklamada NHL 21 oyununun da bu ay içerisinde servise ekleneceği belirtildi.

sevilen-futbol-turu-oyunu-fifa-21-ea-play-servisine-geliyor

EA Play kütüphanesi şu anda PC, Xbox ve PlayStation üzerinden erişilebilir durumda. EA Play servisinin her platformda fiyatı farklı ancak servisin PC ve Xbox tarafında Xbox Game Pass sistemine dahil olduğunu belirtmemizde yarar var.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al