2 dk. Serkan KÖSE 12.04.2021

Sevilen PlayStation Oyunları Mobile Geliyor

PlayStation oyunları mobile geliyor. PlayStation oyunlarının mobil cihazlara gelmesi için Sony yeni bir iş ilanı yayınladı.

Sony’nin PlayStation oyun konsolu gerek performansı ile gerekse kendisine özel oyunları ile oyuncular tarafından seviliyor. Sony PlayStation’ın sevilen oyunlarını geçtiğimiz yıldan itibaren PC platformuna getirmeye başlamıştı. Görünüşe göre Sony şimdi de PlayStation oyunlarını mobil cihazlara getirmeyi planlıyor.

PlayStation’a özel oyunlar üreten PlayStation Studios’un şu anda California’da bulunan Los Angeles ve San Mateo ofisleri için yeni bir iş ilanı yayınlandı. Yayınlanan iş ilanları Sony’nin PlayStation tarafında olan gelecek planlarına dair önemli ipuçları sunuyor. Açılan iş ilanlarına göre PlayStation Studios şu anda mobil cihazlar ile ilgili bir yönetici arıyor. Verilen iş ilanlarının detaylarına baktığımızda ise bazı önemli detaylar dikkat çekiyor.

PlayStation Oyunları Mobile Platformlara Geliyor

İş ilanlarında belirtilen şartlara göre işe alınacak kişinin gelecek 3 – 5 yıllık bir süre zarfı içerisinde, şirketin mobil ürünlerinin yol haritasının planlanması üzerinde çalışacağı belirtiliyor. Verilen iş ilanının tanımına baktığımızda ise “PlayStation’ın popüler serilerini mobil cihazlara başarıyla uyarlamak için ekibinize liderlik edeceksiniz.” ifadesi yer alıyor.

sevilen-playstation-oyunlari-mobile-geliyor

Sony bu anlamda PlayStation’ın popüler serileri için şimdilik özel bir isim vermemiş. PlayStation’ın pek çok özel oyunu bulunuyor ve bu oyunlardan hangilerinin mobil cihazlara geleceği şimdilik bilinmiyor. Satışlara göre baktığımızda ise Sony’nin özel PlayStation oyunları arasında God of War, Uncharted, Gran Turismo ve The Last of Us gibi oyunların olduğu biliniyor. Bu durumda da Sony’nin ilk aşamada hangi oyunlarını mobil cihazlar için getireceği merak ediliyor. Sony’nin mobil cihazlara getireceği oyunların ilerleyen süreçte netleşmesi bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al