2 dk. Esporlab 17.02.2021

Sevilen Restoran Yönetim Oyunu İçin Yeni Platformlar

Ghost Town Games tarafından geliştirilen restoran yönetim oyunu Overcooked video oyunu sevenlerin oynamayı tercih ettikleri oyunlardan birisidir. Oyunun oynanabildiği platformlar Xbox Series X ve PlayStation 5 ile sınırlıdır. Oyunun oynanabileceği platform sayısı sınırlı olması sebebiyle pek çok oyun sever Overcooked oynayamamaktan şikayetçidir. Ancak oyunu geliştirici firma tarafından oyuncuları mutlu edecek bir açıklama paylaşıldı. Buna göre oyun 3 farklı platform üzerinde de oynanmaya başlayabilecek.

Oyunun Yer Alacağı Yeni Platformlar

Ghost Town Games isimli geliştiricinin yapmış olduğu yeni platform açıklaması oyuncuların heyecanlanmasını sağladı. Yapılan açıklamaya göre daha önceden piyasaya sürülen Overcooked ile Overcooked 2’ye ait tüm özellikleri bir araya getiren Overcooked All You Can Eat paket piyasaya sürülecek. Bu paket Playstation 5 ve Xbox series X dışında 3 farklı platformda daha yer alacak. Bu platformlar ise şunlar olacak;

  • Steam
  • Xbox One
  • Playstation 4
  • Oyunu edinen kişiler toplamda 5 farklı platform üzerinden oyunu oynama şansı bulabilecek. Bu da oyunun daha fazla kişi tarafından oynanmasını sağlayacak.

Paketin Yayınlanma Tarihi

Geliştirici firmanın yaptığı açıklamanın ardından tüm gözler paketin yayınlanma tarihine çevrildi. Firma tarafından yapılan açıklamada paketin yayınlanacağı tarih olarak ise 23 Mart tarihi verildi.

Sevilen Restoran Yönetim Oyunu İçin Yeni Platformlar

Sevilen Restoran Yönetim Oyunu İçin Yeni Platformlar

Overcooked All You Can Eat Paketinin Özellikleri

Piyasaya 1 aydan uzun bir süre sonra sürülmesi beklenen Overcook All You Can Eat paketinin sahip olacağı özellikler oyunu oynamak için bekleyen kişiler tarafından merak edilmeye başlandı. Buna göre yeni pakette 2 sürümde yer alan özellikler bulunacak. Bunun yanı sıra yeni içerikler, erişilebilirlilik seçenekleri, yeni şefler ve mutfaklar gibi oyunun keyifli hale gelebileceği pek çok özellik yer alabilecek.

Çapraz Oynama Özelliği Bulunacak

Paket piyasaya sürüldükten sonra 5 ayrı platformda oynanarak daha çok oyuncunun Overcooked deneyimi yaşamasını sağlayacak. Ayrıca yeni hazırlanan bu oyun paketinde çapraz oynama özelliği de bulunacak. Bu sayede restoran yönetim oyunu diğer platformlarda da oynanarak eğlencenin katlanması sağlanabilecek.

 

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al