1 dk. Serkan KÖSE 30.08.2021

Skate 4 Oyunu PC’ye Geliyor

Kaykay severlerin ve kaykay oyunu oynayan oyuncuların sevdiği oyun serilerinden birisi olan Skate’in yeni oyunu olacak olan Skate 4 PC’ye geliyor. 

Skate oyununun yapımcısı olan Electronic Arts Twitter hesabı üzerinden resmi bir açıklama yaptı. Yapılan bu açıklama ile birlikte Skate 4 oyununun çıkacağı ilk platform olarak PC platformu da doğrulanmış oldu. Oyunun ayrıca konsollara da çıkması bekleniyor. 

Skate 4 Oyunu PC’ye Çıkan İlk Skate Oyunu Olacak

Skate 4 oyunu PC’ye çıkacak olan ilk Skate oyunu olarak karşımıza çıkacak. Önceki oyunlar Skate, Skate 2 ve Skate 3 oyunu sadece Xbox 360 ve PlayStation 3 oyun konsolları için çıkmıştı. Bu sebeple oyunun yeni sürümü de ilk defa PC’ye gelecek. 

Skate 4 oyununa dair pek çok oyuncunun büyük beklentileri bulunuyor. Oyuncular uzun bir süredir bu oyunu bekliyor olsa da pek çok kişi Electronic Arts’ın bu seriyi çoktan bıraktığını düşünüyordu. Oyunun neler sunacağı konusunda herhangi bir açıklamada bulunmayan EA, oyunun geliştirme sürecinin çok başlarında olduklarını belirtti. 

Oyunun Full Circle stüdyolarında geliştirildiği aktarılırken geçtiğimiz aylarda geliştiriciler oyunun geliştirme sürecinin gayet hızlı bir şekilde gittiğini belirtti. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al