2 dk. Serkan KÖSE 20.08.2021

Skyrim’in Yeni Sürümü The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Tanıtıldı

Yayıncılığını Bethesda Softworks’ün üstlendiği geliştiriciliğini ise Bethesda Game Studios’un yaptığı ve ilk olarak 2011 yılında çıkan Skyrim‘in 10. yılına özel yeni bir sürümü duyuruldu.

Beklenen oldu ve Skyrim’in yeni sürümü olan The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition duyuruldu. 

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition

Skyrim oyunu hemen hemen her platform için çıkış yaparken her yıl oyunun farklı bir sürümü de duyuruluyor. Kısa bir süre önce oyunun yeni sürümü olan The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition duyuruldu. Görünen o ki son 10 yılda Skyrim ve GTA V oyunlarından kaçmak bir hayli imkansız. 

Yapılan açıklamaya göre oyunun yeni sürümü 11 Kasım tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak. 

Yeni Skyrim oyunu olan The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition’a ve Creation Club’dan alınan 500’den fazla benzersiz içeriğe sahip bir sürüm. Önceden The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition’a sahip olan oyuncular şu anda açıklanmayan bir ücret karşılığında oyunlarını Anniversary Edition’a yükseltebilecek.

Xbox One ve PlayStation 4 için The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition’a sahip olanlar ise ücretsiz olarak oyunlarını yeni nesil Special Edition’a yükseltebilecek. Herhangi bir platformda The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition’a sahip olanlar Fishing, Survival Mode, Saints and Seducers içeriklerine ücretsiz erişim sağlayabilecek. Skyrim Anniversary Edition’ın içerisinde son olarak Dragonborn, Dawnguard ve Hearthfire resmi eklentileri de bulunacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al