3 dk. Serkan KÖSE 27.05.2022

Sniper Elite 5 İnceleme Puanları Belli Oldu

26 Mayıs tarihinde piyasaya sürülen Sniper Elite 5’in inceleme puanları belli oldu.

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Rebellion’ın üstlendiği Sniper Elite serisinin 5. oyunu PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X ve PC dahil tüm platformlara çıkışını 26 Mayıs tarihinde yaptı. Sniper Elite 5 yapımının inceleme puanları ve tanıtım metni şu şekilde:

Sniper Elite 5 İnceleme Skorları

  • Gamesradar+: 90 / 100
  • Worth Playing: 90 / 100
  • Shacknews: 90 / 100
  • Vanal: 82 / 100
  • EGM: 80 / 100
  • Comicbook: 80 / 100
  • The Gamer: 80 / 100
  • Screen Rant: 80 / 100
  • PC Games 80 / 100
  • IGN: 70 / 100
  • Eurogamer İtalya: 70 / 100

Sniper Elite 5 Tanıtım Metni

Ödüllü serinin en son bölümü olan Sniper Elite 5, benzersiz keskin nişancılık, taktiksel üçüncü şahıs dövüşü ve gelişmiş bir öldürme kamerası sunuyor. Çarpıcı ayrıntılarla yakalanan birçok gerçek dünya konumu ve her zamankinden daha fazlasını keşfetmenizi sağlayan gelişmiş bir geçiş sistemi ile şimdiye kadarki en sürükleyici haritalarda savaşın.

Fransa, 1944 – Brittany kıyılarındaki Atlantikwall tahkimatlarını zayıflatmak için ABD Korucuları’nın gizli operasyonunun bir parçası olarak, seçkin nişancı Karl Fairburne, Fransız Direnişi ile temas kurar. Yakında, Müttefikler Avrupa’yı işgal etmeden önce savaşı sona erdirmekle tehdit eden gizli bir Nazi projesini ortaya çıkarırlar: Kraken Operasyonu.

GENİŞ KAMPANYA
Gerçek dünyadaki birçok konum, canlı, sürükleyici bir ortamı yeniden yaratmak için fotogrametri kullanılarak çekilmiştir ve çoklu sızma ve çıkarma noktaları ve öldürme listesi hedefleri, her görevde yepyeni bir bakış açısı sağlar. Cephane ve öğeleri paylaşmanıza, emirler vermenize ve birbirinizi iyileştirmenize olanak tanıyan gelişmiş kooperatif mekanikleriyle Nazi komplosunu tek başınıza üstlenin veya bir ortakla birlikte çalışın.

GELİŞMİŞ GUNPLAY FİZİKLERİ VE GEÇİŞ
Mükemmel gözetleme noktasına ulaşmak veya keskin gözlü bir gözetleme yerinin yanından gizlice geçmek için çelik halatları kullanın, yokuşlardan aşağı kaydırın ve çıkıntılar boyunca yalpalayın. Hedefe nişan alırken yerçekimi, rüzgar ve kalp atış hızı ile birlikte tüfek stoğu ve namlu seçeneklerinde faktör.

YÜKSEK KALİBRE ÖZELLEŞTİRME
Silahınızın neredeyse her yönünü özelleştirmek ve yükseltmek için çalışma tezgahlarını kullanın – dürbünleri, stokları, namluları, şarjörleri ve daha fazlasını değiştirin. Tüfekler, ikincil silahlar ve tabancaların hepsi çok çeşitli seçeneklere sahiptir. Bunun da ötesinde, zırh deliciden öldürücü olmayana kadar hedefinize uygun cephaneyi seçebilirsiniz.

İstila Modu – PvP VE CO-
OP’DA KAMPANYA DÜŞÜŞÜ Eksen keskin nişancı olarak başka bir oyuncunun Kampanyasını istila edin ve ölümcül bir kedi ve fare oyununa katılın, avınızı takip ederken mücadeleye yeni bir boyut kazandırın. Alternatif olarak, Karl olarak yardım isteyebilir ve zor bir durumdan kurtulmanıza yardımcı olması için ikinci bir keskin nişancı bırakmasını sağlayabilirsiniz.

GERGİN REKLAMSIZ ÇOK OYUNCULU
Karakterinizi ve teçhizatınızı özelleştirin ve keskin nişancılık becerilerinizi gerçekten test edecek yoğun rekabete dayalı 16 oyunculu savaşlarda yer alırken DP, madalya ve kurdeleler kazanın. İşbirliği tarzınız daha fazlaysa, Hayatta Kalma modunda düşman dalgalarına karşı 3 oyuncuya kadar takım oluşturabilirsiniz.

GELİŞTİRİLMİŞ KILL CAM
Her zamankinden daha gerçekçi ve ürkütücü olan X-ray öldürme kamerası geri döner ve size her atışın gerçek yıkıcı gücünü gösterir. Kemikler, mermileri tahmin edilemez bir şekilde saptırarak düşman bedenleri arasında yeni bir yol açar. SMG’ler ve tabancalar, dramatik ağır çekimde birden fazla çekim de dahil olmak üzere öldürme kameralarını tetikleyebilir.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al