1 dk. Serkan KÖSE 31.05.2022

Sniper Elite 5 Yakın Zaman İçerisinde Yeniden Epic Games Store’a Gelecek

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Rebellion’ın üstlendiği Sniper Elite serisinin 5. oyunu olan Sniper Elite 5 çıkışını 26 Mayıs tarihinde yaptı.

Oyunu Epic Games Store üzerinden ön sipariş tarihlerinde alan kullanıcılara özür dilenerek paraları iade edildi.

26 Mayıs’ta çıkışını yapan Sniper Elite 5 yapımı PC tarafında Steam, Windows Store’a çıkarken konsol tarafında ise Xbox One, Xbox Series S / X, PS4 ve PS5’e ek olarak Game Pass ile sunuldu. İlk olarak Epic Games Store’da da ön siparişe açılan yapım çıkış yapacağı gün ücretleri iade ederek mağazadan kaldırıldı.

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini üstlenen Rebellion, VGC röportajında kontrol dışı gelişen durumlar nedeniyle dağıtıcı mağaza olan Epic Games Store satın alımlarının durdurulduğunu fakat yakın zaman içerisinde mağazaya yeniden ekleneceğini açıkladı. Epic oyunu ön sipariş ile satın alan tüm kullanıcılara iadelerini gerçekleştirse de birçok kullanıcı bunu zam geldiğini için yeniden satın alma olarak yorumladı. Sniper Elite 5 yapımının inceleme skorları da geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Yazıya ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al