1 dk. Serkan KÖSE 06.06.2021

Sony Pictures Animation ve PixelOpus, Unreal Engine 5 İle Yeni Bir PS5 Oyunu Geliştiriyor

Kısa bir süre önce demosu yayımlanan ve pek çok oyuncuyu kendine hayran bırakan Unreal Engine 5 ile PS5 için özel bir oyun geliştiriliyor. Projenin başında yer alan isimler ise daha şimdiden oyuncuları heyecanlandırmayı yetti.

Spider – Man : Into the Spider – Verse ve PixelOpus PS5 Özel Oyunu Geliştiriyor

Ortaya çıkan bir iş ilanına göre Concrete Genie’nin geliştiricisi olan PixelOpus ve Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyonunun stüdyosu Sony Pictures Animation, yeni bir oyun geliştirmek üzerine çalışıyor. İş ilanının detaylarına bakıldığında ise geliştirilen oyununun Epic Games’in Unreal Engine 5 ile geliştirildiğini açık bir şekilde görebiliyoruz.

Oyuna dair şimdilik herhangi bir şey açıklanmış değil. Oyun için açılan iş ilanında aranan pozisyonlar ise Principal Graphics Programmer ve Senior Engine Programmer olduğunu görüyoruz. Açılan her iki iş ilanında da Unreal Engine 5 motoru özel olarak belirtilmiş durumda. Bu nedenle geliştiricilerin projenin çok başında olduğunu söyleyebiliriz. Yeni bir projenin başında isimlerin ise oldukça başarılı olduğunu ve bu nedenle oyunun da büyük bir heyecanla beklendiğini söylemek gerek.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al