2 dk. Esporlab 17.03.2020

Sony, PlayStation 5 Hakkında Açıklama Yapacak ( Yarın )

Uzun zamandır Sony tarafından açıklama bekleyenlere müjde, yarın PlayStation Blog’ta canlı yayın olacak ve Mark Cerny, sony playstation 5 hakkında açıklama yapacak. Öngörümüz olarak PS5’in sistemleri hakkında bilgiler verecek ve yeni nesil konsol oyunlarının gelişimi ve değişimi hakkında bilgilendirme yapacak.

Son zamanlar da tüm kullanıcıları tarafından merakla ve ilgiyle beklenen PlayStation 5 hakkında pek çok haber ve sızıntılar ortaya çıktı. Sony tarafından ise bu haberlere ve sızıntılara karşı herhangi bir söylemde bulunmadı ve hep sessizliğini korudu. Yarın ise PlayStation Blog’ta canlı yayında beklenen haberi verecek ve soruları yanıtlayacak.

PlayStation 5 Hakkında Neler Konuşulacak?

Bunun en büyük başlıca nedeni sanıyoruz ki, Bugün Microsoft Xbox Series X’in tüm teknik özelliklerini açıkladı bu yüzden Sony tarafından da bir hamle beklenmiyor değildi. Sony, PlayStation’ın resmi twitter hesabından, yarın için planlanmış olan bir playstation 5 canlı yayın gerçekleştireceğini paylaştı. Canlı yayın tam olarak PlayStation Blog’ta gerçekleştirilecek. PlayStation’un baş tasarımcısı olan Mark Cerny, canlı yayında PlayStation 5’in tüm sistem mimarisi ve aynı zamanda yeni nesil oyunların nasıl bir halde gelişim göstereceğini açıklayacak.

 

PlayStation 5 Hakkında Neler Söyleniyor?

Hepimizin merak ettiği PlayStation 5’in satış fiyatı ne kadar olacak aynı zaman da playstation 5’in tasarımı ve özellikleri ne olacak gibi önemli konularında ele alınabileceğini düşünüyoruz. PlayStation 5’in sürekli son zamanlar da sızıntı haberleri ortalığı karıştırıyordu. Sony tarafından ise hiç bir açıklama gelmiyordu. Yarın ise yapılacak olan canlı yayında Sony yetkililerinin ve PlayStation 5’in tasarımcısı Mark Cerny bu konulara açıklık getirecek gibi görünüyor. Aniden yapılması kararlaştırılan bu canlı yayın etkinliğinin baş nedenini bizler bugün Microsoft’un bugün Xbox Series X‘in teknik özelliklerini açıklamasına bağlıyoruz.

 

Yarın düzenlenecek olan canlı yayın programı PlayStation Blog’ta mark Cerny ile devam edecek. Canlı yayın Türkiye’nin saat dilimine göre 19:00’da yapılacak. Yetkililer ve baş tasarımcı Mark Cerny sony playstation 5 hakkında açıklama yapacak. Canlı yayın etkinliğini takip etmek isterseniz, hemen buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.  Aynı zaman da düşüncelerinizi bizlere bildirmek adına, hemen aşağıdan Xbox Series X mi yoksa PlayStation 5 mi anketine katılabilirsiniz.

[poll id=”3″]

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al