1 dk. Serkan KÖSE 10.10.2021

Sony Yıl Sonunda Büyük Bir PlayStation Oyun Duyurusu Yapacak

Japonya merkezli teknoloji şirketi Sony, yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 5 için yeni oyun duyuruları yapmaya devam ediyor. 

Son olarak PlayStation Showcase etkinliğinde bir dizi oyununu duyurusunu yapan Sony kaynaklara göre yıl sonunda büyük bir oyun duyurusu yapacak. 

Yıl Sonunda Yeni Oyun Duyurulacak

Sahne adı AVA olan İrlandalı şarkıcı Éabha McMahon, kısa bir süre önce bir radyo istasyonunda önemli açıklamalarda bulundu. Katıldığı programda Éabha McMahon, PlayStation’ın yeni bir oyunu için şarkı hazırladığını da açıkladı. Éabha McMahon’ın açıklamasına göre bu oyunun duyurusu Aralık 2021’de yapılacak. 

Oyunun duyurusunu çok büyük bir ihtimal 9 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan The Game Awards etkinliğinde yapılması bekleniyor. Duyurulan oyunun ne olacağını ise duyuru anında göreceğiz. Éabha McMahon, açıklamasında ayrıca şarkıyı Michael McGlynn ile hazırladığını belirtti. McGlynn ise geçtiğimiz haftalarda Yasunori Mitsuda ile çalışırken görüntülenmişti. Daha önceki duyurulara baktığımızda 1998 yılında çıkan Square Enix oyunu Xenogears’ın yenisinin geldiğini söyleyebiliyor. Sony ayrıca farklı bir oyunun duyurusunu da yapabilir. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al