1 dk. Serkan KÖSE 09.10.2021

Sony’nin Play at Home Girişimi Milyonlarca Oyuncu Tarafından Sevildi

PlayStation tarafından başlatılan Play at Home etkinliği kapsamında Sony cephesinden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre servis pek çok oyuncu tarafından sevildi. 

Dünya genelindeki pandemi nedeniyle üreticiler kullanıcılarının evde güvenli kalabilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlemişti. Sony bu anlamda Play at Home etkinliğini duyurmuştu. Play at Home etkinliği ile birlikte milyonlarca PlayStation oyuncularına ücretsiz oyunlar sunulmuştu. 

Konu hakkında açıklama yapan Sony Interactive Entertainment CEO’su Jim Ryan’a göre girişimin başından itibaren toplamda 60 milyonu aşkın ücretsiz oyun kopyası, oyun severlerin kütüphanesine eklendi.

Play at Home Nasıl Başladı?

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Play at Home etkinliği kapsamında 2020 yılının Nisan ayında Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Journey gibi oyunları ücretsiz vermiş ve Horizon Zero Dawn, Ratchet & Clank gibi oyunları ücretsiz olarak verilmişti.

Jim Ryan açıklamasında Play at Home ile ilgili iki süreç yürüttüklerini ve bu süreçlerin başarılı olacağını düşündüklerini dile getirdi. Pandemi durumunun gidişatına göre yol haritası oluşturmaya başlayan Sony, son olarak Mayıs ayında bir sürü oyun için ek içerikler sunmuştu. Ryan henüz açıklamamış olsa da pandeminin seyrine göre Play at Home etkinliğinin devam etme ihtimali var. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al