1 dk. Serkan KÖSE 16.03.2022

State of Play Öncesinde Hogwarts Legacy Oynanış Videosu Paylaşıldı

Geçtiğimiz hafta yapılan State of Play etkinliğinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolları için Japon stüdyolar tarafından geliştirilen oyunların tanıtımı yapılmıştı. PlayStation, yeni etkinliğinde Hogwarts Legacy oyununa odaklanacak. PlayStation State of Play etkinliği 17 Mart gününü 18’ine bağladığı gece Türkiye Saati ile 00.00’da gerçekleşecek.

WB Games yarın düzenlenecek olan State of Play öncesi Hogwarts Legacy’nin kısa bir oynanış videosunu Twitter’dan paylaştı.

WB Games Avalanche Paylaşımı

Hogwarts Legacy’nin Tanıtım Metni

Hogwarts Legacy, dünyada ilk kez Harry Potter kitaplarında tanıtılan, sürükleyici, açık dünya aksiyon RPG’sidir. Artık aksiyonun kontrolünü elinize alabilir ve büyücülük dünyasında kendi maceranızın merkezinde olabilirsiniz. Fantastik canavarları keşfedip keşfederken, karakterinizi özelleştirirken ve iksirler yaparken, büyü yapmada ustalaşırken, yetenekleri yükseltirken ve olmak istediğiniz sihirbaz olurken tanıdık ve yeni konumlarda bir yolculuğa çıkın.

1800’lerde Hogwarts’ı yaşayın. Karakteriniz, büyücülük dünyasını parçalamakla tehdit eden eski bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrenci. Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’na geç kabul aldınız ve kısa sürede sıradan bir öğrenci olmadığınızı keşfettiniz: Kadim Büyüyü algılamak ve ustalaşmak için alışılmadık bir yeteneğe sahipsiniz. Bu sırrı herkesin iyiliği için korumaya mı yoksa daha uğursuz sihrin cazibesine mi boyun eğeceğinize yalnızca siz karar verebilirsiniz.

Müttefikler edinirken, Karanlık büyücülerle savaşırken ve nihayetinde büyücülük dünyasının kaderine karar verirken Hogwarts’ta yaşama hissini keşfedin. Mirasınız, ondan yaptığınız şeydir.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al