4 dk. Esporlab 02.05.2020

Steam Fiyatı Toplam 200 TL Olan 3 Oyun Ücretsiz Oldu

Steam fiyatı toplam 200 tl olan 3 oyun ücretsiz oldu bu sevindirici haber tabiki Ubisoft tarafından verildi. Geçen dönem ücretsiz olan ve bu oyunları deneyimleyemeyen oyunculara telafi olarak düşünülebilecek olan bu etkinlikte Rayman Legends, Child of Light ve Assassin’s Creed II tekrar ücretsiz hale getirildi.

Sektörün öncü şirketlerinden olan Ubisoft, bu aralar sıkça haberini yaptığımız bir oyun geliştirici şirketi olarak karşınıza çıkabilir. Bunun başlıca nedenlerinden biri ise dönem dönem piyasaya sürdüğü ücretsiz oyunlardan da kaynaklanıyor olabilir. Yakın zamanlarda baya popüler oyunları ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunan Ubisoft, sürekli olarak yaptığı kampanyalara olumlu tepkiler gelince bir yenisini daha ekledi.

Bu kampanya daha önceden yararlanan kişiler için yeni olmayabilir ama, yararlanmayan kişiler için gerçekten yeni bir kampanya. Geçmiş dönemde bu üçlü oyunu ücretsiz olarak sunan Ubisoft, bu oyunları deneyimleyemen ve fırsatı kaçıranlar için bir güzellik daha yaptı. Bu üçlü oyunu tekrardan ücretsiz olarak sundu.

Steam Fiyatı Toplam 200 TL Olan 3 Oyun Ücretsiz Oldu

Ücretsiz olan oyunlar Assassin’s Creed II, Child of Light ve Rayman Legends olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden benzersiz ve popüler olan bu oyunlar tüm oyuncu kitlesinin kütüphanesinde yer aldığınıda bilmelisiniz. Son dönemlerde bu tarz kampanyalar ile ilgi oldağı olma yolunda ilerleyen Ubisoft, doğru bir adım atıyor diyebiliriz.

Ücretsiz olarak sunulan bu oyunlar hakkında kısaca bilgiler verelim. Bu sayede oyunları bilmeyen ve deneyimlemeyen kişilerin fikir sahibi olmasına vesile olmuş olalım.

| Rayman Legends

rayman legends ücretsiz oldu ubisoft

Sıkılmadan oyun oynamak istiyorum diyenlerin tercihi olan platform oyunu Rayman Legends, grafileride oyun içerisindeki müzikleride sizi oldukça bağımlısı haline getirecek. Düşük sistemli oyunlar arıyorsanız, tam olarak bu oyunu denemenizi tavsiye ediyorum. Aynı zamanda çok fazla yer kaplamıyor. Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz zamanı elinizde tutamayacağınız bir oyun türünde.

100 den fazla haritaya ev sahipliği yapan Rayman Legends Ubisoft’un vazgeçilmezleri arasında diyebilirim. Oyundaki amacımız şu haritada zıplaya zıplaya bölümü tamamlamak. Her haritanın tasarımı ve yaratıkları benzersiz. Bu ilginç ve komik yaratıkları yenerken ayrıca büyük keyif alacaksınız.

| Child of Light

child of light ubisoft

Ayrı bir platform oyunu olan Ubisoft’un sevilen yapımlarından Child of Light oyunu ise 2014 yılında piyasaya sürüldü. Grafikleri ile sizleri adeta kendine hayran bırakacak bir oyun türünden. Hikayesini ayrı bir seveceğiniz bu oyunda, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Platform oyunları arasında, ciddi anlamda kaliteli bir yapıya sahip diyebiliriz.

Aurora adlı karakterin hikayesini beraber yaşayacağız. Ailesini kurtarmaya çabalayan Aurora; esrarengiz bir maceranın ortasında kendisini bulacak. Bu yolda Aurora’yı yalnız bırakmayıp, ailesini kurtarmak için ona birzat kendimiz yardım edeceğiz. Bu yolda Aurora’yı amacına ulaştırmaya hazır mısın?

| Assassin’s Creed II

 

Assassin’s Creed II, 2009 yılında piyasaya sürüldü, oyun çıkış yapar yapmaz tüm sektörü adeta büyüledi diyebiliriz. Tüm oyun dünyasının yakından takip ettiği ve tanıdığı suikastçimizi hikayesi, grafikleri, tasarımlarından dolayı asla unutamayız. Ciddi anlamda bu oyunu oynamadıysanız, kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu kampanyayı değerlendirip bu eşsiz yapımı denemek olsun.

Oyunda İtalya’da olacağız, Ezio’nun muazzam hikayesine ortaklık etme fırsatına sahip olacaksınız. Karşınıza çıkacak ve yaşayacağınız olaylar karşısında oldukça etkileneceksiniz bunun garantisini veriyorum. Suikastçi türü oyunlar seviyorsanız, kendinizi başka bir dünyada bulacaksınız.

Ubisoft’un ücretsiz oyun kampanyasına nasıl katılılır?

  • Tüm ücretsiz kampanyalarından yararlanabilmek için, yapmanız gereken ilk şey Ubisoft hesabı açmak olacaktır. Ubisoft hesabınız varsa, tekrar hesap oluşturmanıza gerek yok. Ancak hesabınız yoksa, buraya tıklayarak  kendinize hesap oluşturabilirsiniz.
  • Hesabınızı açtıktan hemen sonra, oyunların kampanya sayfalarına erişeceksiniz. Rayman Legends oyunu için buraya tıklayarak, Child of Light oyunu için buradan ve Assassin’s Creed II ise şuraya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.
  • Erişim sağladığınız oyunların kampanya sayfalarında PC yazan butonlar göreceksin. Her oyun için bu butonlara tıklayın.
  • Butona tıkladıktan sonra karşınıza “Oyun Uplay kütüphanenize eklendi.” şeklinde bir yazı belirecektir. 3 oyun içinde bu yolu izleyerek oyunları kütüphanenize ekleyin.
  • Oyunları indirip hemen oynamaya başlayabilmeniz için, Ubisoft’un Uplay programını indirmeniz gerekiyor. Bunuda kolayca hemen oyunların kampanya sayfasında bulunan bağlantıdan indirebilirsiniz.
  • Artık hazırsınız, eğlenceyi doya doya yaşayın.
Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al