2 dk. Esporlab 24.01.2020

Steam İndirimleri Başladı!

Steam indirimlerini başlattı ve 27 Ocak 21:00’a kadar süreceğini belirtti. Her sene olduğu gibi bu sene de indirimler yapıldı. İndirimlerin sebebi; Ay Takvimi’nde yeni yılın başlaması. Özellikle Asya ülkelerinde kutlanan bu takvime göre yeni yıl başlıyor. bunu fırsat bilen Steam, hemen indirimlerini başlattı. İndirimler dün başladı ve 4 gün boyunca sürecek. Steam’de indirimli olan oyunlar nelerdir sorusunun cevabını yazımızdan öğrenebileceksiniz. Ayrıca Steam, birçok kullanıcı için farklı sürprizler planlıyor. Yüksek miktarda alışveriş yapan kişiler, daha çok hediyeyi hak etmiş olacak.

Steam’de İndirimli Olan Oyunlar

Kampanyanın devam edeceği günlerde, kırmızı zarf dağıtımı olacak. Bu zarf Ay Takvimi’ne özel olacak ve içinden tokenler çıkacak. Bildiğiniz üzere Ay Takvimi birçok hayvandan oluşuyor. Bu yıl, fare olduğu için fare tokenleri göreceksiniz. Tokenleri özel olarak kullanabileceğiniz ‘Ay Yeni Yılı Gece Marketi’ kuruldu. Tokenler karşılığında buradan alışveriş yapabilecek ve kullanabileceksiniz. Bu sayede birçok efekt, sohbet çıkartmaları, arka plan ve sohbet odası alabileceksiniz. İndirimleri ve kampanyaları kaçırmamak için Steam’e giriş yapmayı unutmayın.

northgard

northgard

5,99 TL – 75%  – Life is Strange 2
24,00 TL – 40% – Overcooked!
20,74 TL – 66% – Battletech
16,66 TL – 66%  – Hellblade Senua’s Sacfirige
25,00 TL – 50% – Northgard
82,17 TL – 67% – NBA2K 20
84,50 TL – 50% – Grand Theft Auto V
9,75 TL – 75% – Euro Truck Simulator 2
67,25 TL – 75% – FarCry 5
17,99 TL – 70%  – The Witcher Wild Hunt
44,75 – 75%  – Dragonball FighterZ
157,50 TL – %25 – Total War: THREE KINGDOMS
9.30 TL – %70 – Wolfenstein: The Old Blood

Listemizde sadece ön plana çıkan oyunları paylaştık. Steam’e giriş yaptıktan sonra indirime giren tüm oyunları görebilirsiniz. Bu şekilde indirim haberleri ve güncel / yeni oyun haberleri için tek yapmanız gereken; bizi takip etmek. Bu sayede bütün haberlere en hızlı şekilde ulaşmış olacaksınız. Keyifli alışverişler, iyi oyunlar !

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al