1 dk. Serkan KÖSE 20.09.2021

Steam Next Fest Gelecek Hafta Başlıyor

Valve’in Steam platformu için yeni Indie oyunlarını tanıtacağı Steam Next Fest etkinliğine geri sayım başladı. 

Steam tarafından geçtiğimiz aylarda duyurusunu gerçekleştirdiği Steam Next Fest etkinliği 1 Ekim – 7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Next Test etkinliğinde oyuncular yeni oyunlarla tanışmanın yanında pek çok oyununda demosunu oynayabilecek. Etkinlikte ayrıca geliştiriciler özel canlı yayınlara katılıp, oyuncuların sorularını yanıtlayacak. Next Fest sırasında Steam’de pek çok oyunda indirimlerin yapılması da bekleniyor. 

Steam Next Fest Neler Sunacak?

Bazı geliştiriciler bu etkinlikte tanıtacağı oyunları bir süre önce duyurmaya başlamıştı. Valve tarafından yayınlanmış olan fragmanda ise bu yapımlardan bazıları gösteriliyor. Fragmanda görebildiğimiz oyunlardan bazılarından No Man’s Sky oyununun yaratıcılarından olan The Last Campfire, Unexplored 2 : The Wayfarer’s Legacy, Starship : Troopers, Terran Command ve ANNO Mutationem’i sayabiliriz. 

Etkinlikte Yüzlerce Oyunun Demosu Gösterelecek  

Steam’in bu etkinliğinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine yüzlerce oyun demosu oyun severlerle buluşacak. Net bir sayı açıklanmamış olsa da son festivalde 700’ün üzerinde bir oyun demosu paylaşılmıştı. Yine bağımsız oyunların öne çıkacağı etkinlik olan Steam’in bu etkinliğinde tanıtılacak oyunlar için oyuncular şimdiden heyecanlanmaya başladı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al