2 dk. Esporlab 10.01.2020

Steam Ücretsiz Oyunlar

Oyun Konseyi olarak bu yazımız içerisinde sizlere Steam Ücretsiz Oyunlar hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Bildiğiniz üzere Steam dünyanın en büyük oyuncu topluluğudur. İçerisinde milyonlarca oyunun yer aldığı bu kütüphane de hem ücretli hem de ücretsiz oyunlar yer almakta. Ücretsiz oyunların hangisi olduğu konusunda bilginiz yoksa size az da olsa fikir vermeye çalışacağız.

Ücretsiz Steam Oyunları

Steam platformu içerisinde yer alan üst düzey kaliteli oyunların ücretli olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bazı oyunlar gerçekten kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunulmakta. Oyun Konseyi olarak bu yazımız içerisinde Steam Ücretsiz Oyunlar hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Dota 2

Dota 2

Dota 2

Steam’a ait olan Valve şirketi tarafından piyasaya sürülen Dota 2, günlük 50 milyon aktif oyuncuya sahiptir. League Of Legends oyunun atası olan Dota 2 oyununda daha fazla uzmanlık ve taktik gerektiğini bilmelisiniz. Eğer LOL oyunu yapamıyorsanız Dota sizler için eziyet haline gelebilir.

Team Fortress 2

Team Fortress 2

Team Fortress 2

Valve şirketine ait bir diğer oyun ise Team Fortress 2’dir. Yine oynaması tamamen ücretsiz olan bu oyunun türü keskin nişancı oyunudur. Bireysel olarak adlandırılsa da grup olarak oynan bu oyunun günlük 27 milyon oyuncusu bulunmaktadır. Valve şirketine ait oyunların oldukça başarılı olduğunu görmekteyiz.

War Thunder

War Thunder

War Thunder

War Thunder başta Windows olmak üzere Linux ve MacOS X işletim sisteminde çalışan oldukça başarılı bir oyundur. Bir savaş oyunu olan War Thunder’de sahip olduğunuz uçak ile diğer oyuncuların uçaklarını düşürmeye çalışacaksınız. 5 milyon oyuncusu bulunan oyun, oldukça başarılı bir ilerleme kat etmektedir.

Warface

Warface

Warface

Türkiye’nin ilk oyun şirketi olan Crytek, dünyanın en başarılı oyun yapım şirketleri arasında yer alıyor. Steam ücretsiz oyunlar listemiz içerisinde yerli oyunlara da yer vermek istiyoruz. Günlük hala birkaç milyon oyuncusu bulunan Warface, MMOFPS kategorisinde yer alan birinci şahıs nişancı oyunudur.

War Planet Online

War Planet Online

War Planet Online

Steam içerisinde gerçekten onlarca, yüzlerce, binlerce ücretsiz oyun bulunuyor.  Oldukça geniş bir kapsama sahip, stratejiye dayalı bir oyun olan War Planet, gerçek dünya haritası içerisinde geçiyor. Steam üzerinden indirilebilen oyunun aynı zamanda mobil versiyonu da bulunmaktadır. Google Play Store üzerinden oyunu indirebilirsiniz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al