2 dk. Esporlab 29.03.2020

Steam’de 5 Oyun Ücretsiz Oldu

Coronavirus salgını nedeniyle birçok platform, insanlara yardım etmek amacıyla kampanyalar düzenliyor. Bu dönemde en çok ilgi gören kategori; oyun kategorisi. Durum böyle olunca Steam gibi çevrimiçi oyun platformları, belirli zaman aralıklarında belirli oyunları ücretsiz olarak sunuyor. Steam’de 5 oyun ücretsiz oldu.

Steam’de 5 Oyun Ücretsiz Oldu

COVID-19 salgını, tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Her oyunun istatistikleri, eskiye göre oldukça fazla artmış durumda. Bu durumda birçok satın alma gerçekleşiyor ve firmalar, bu satın alımlara karşılık olarak çeşitli oyunları ücretsiz yaparak hediye vermiş oluyor. Bu firmalar arasına dahil olan Steam, envanterinde bulunan 5 oyunu ücretsiz hale getirdi. Çeşitli kategorilerde yer alan ve farklı fiyatları olan bu oyunlar, eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak gibi duruyor.

The Deed

Normal fiyatı 1.50 TL olan oyun, 30.03.2020 tarihine kadar ücretsiz olacak. Macera kategorisinde yer alan The Deed, RPG oyun seven kişiler için oldukça uygun. The Deed’in Türkçe dil desteği bulunmuyor ve gizemli cinayetleri çözmeniz oyun tarafından isteniyor. 512 MB küçük boyutu ile kısa sürede indirilebilen oyun.

Martian Law

Normal fiyatı 6.20 TL olan Martian Law, bağımsız yapımcı tarafından yapılan bir oyun ve aksiyon kategorisinde yer alıyor. 10.04.2020 tarihine kadar ücretsiz olacak. Retro bir oyun olarak karşımıza çıkan Martian Law oyunu, hayatta kalmanızı ve Mars’ı kurtarmanızı istiyor.

the-deed-oyunu

the-deed-oyunu

Barro

Yarış oyunu olan Barro, 2.10 TL olan fiyatı ile karşımıza çıkıyor. Farklı haritalar barındıran Barro, bu sayede eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor. 03.04.2020 tarihine ücretsiz olacak.

HELLION

Aksiyon ve simülasyon oyunu olarak değerlendirebileceğimiz HELLION, 25 TL olarak ücretlendiriliyor. HELLION, 30.03.2020 tarihine kadar ücretsiz olacak ve bilim kurgu seven kişileri eğlendirecek. Koloniler arasında yeni bir dünya kurmanızı isteyen oyun, bunu yaparken güçlenmenizi de isteyecek.

UNI

UNI, bağımsız bir yapımcı tarafından yapılan oyun. 200 MB olan boyutu, her oyuncunun oyuna erişebilmesin sağlıyor. Normal fiyatı 10.50 TL olan UNI, 31.03.2020 tarihine ücretsiz olacak. UNI için oyun sitesi diyebiliriz. 40 adet farklı ve küçük boyutlu oyunu barındıran UNI, bu sayede birçok kategoride oyun sunmuş oluyor.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al