2 dk. Serkan KÖSE 05.02.2022

Suicide Squad: Kill The Justice League Ertelendi

2022 yılında çıkması beklenen yapımlardan Suicide Squad: Kill The Justice League 2023 yılına ertelendi.

2021 senesi pandeminin de etkisiyle oyun sektörünü de oldukça etkilemişti. Beklenen birçok yapımdan erteleme haberleri gündeme geliyordu. Yeni bir erteleme haberi de Suicide Squad: Kill The Justice League yapımından gelmiş durumda.

Sektörün güvenilir isimlerinden Bloomberg kaynağından Jason Schreier tarafından yapılan habere göre Suicide Squad: Kill The Justice League 2023 yılına ertelendi. Schreier burada oyun geliştiricilerinden duyduklarına göre ifadesini kullanıyor.

Suicide Squad: Kill The Justice League Tanıtım Metni

Eleştirmenlerce beğenilen Batman: Arkham serisinin yaratıcısı Rocksteady Studios tarafından geliştirilmekte olan, türüne meydan okuyan, aksiyon-macera türündeki üçüncü şahıs nişancı oyunu Suicide Squad Kill the Justice League’e katılın. Bu oyun, stüdyonun imza niteliğindeki karakter odaklı hikâye oyunlarını, üçüncü şahıs nişancı oyunlarının aksiyonuyla bir araya getiriyor.

Harley Quinn, Deadshot, Kaptan Bumerang ve King Shark’ın Dünyanın En Büyük DC Süper Kahramanlarından oluşan Adalet Birliği’ni devirme görevine giriştikleri Amanda Waller’ın meşhur Task Force X’in (Suice Squad olarak da biliniyorlar) kökenlerini keşfedin. Geniş bir açık dünya şehri olan Metropolis’te geçen orijinal bir hikâyeye sahip Suice Squad: Kill the Justice League, DC Süper Kahramanlarını, tek amacı bir zamanlar korumaya yemin ettikleri şehri yok etmek olan ve istilacı bir uzaylı gücüne sahip dört DC Süper Kötü Kahramanıyla karşı karşıya getiriyor. Tüm bunlar olurken Suicide Squad ekibinin, kafalarına yerleştirilmiş ve en ufak tehlikede patlayabilecek öldürücü patlayıcılara karşı da dikkatli olması gerekiyor.

Her ekip üyesinin Metropolis’in hareketli açık dünyasını özgürce keşfetmek için kendilerine has gelişmiş seyahat yetenekleri, ustalaşacağı becerileri ve özelleştirebileceği çeşitli silahları mevcut. Oyuncular, ister tek oyunculu olarak kendi başlarına, isterlerse de çok oyunculu olarak arkadaşlarıyla birlikte maceraya atılabiliyorlar.

Yakında yeni detaylar paylaşılacak. Kahraman Olmayın.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al