2 dk. Esporlab 17.07.2020

Surgeon Simulator 2 Çıkış Tarihi ve Seviye Editörü Duyuruldu

Surgeon Simulator 2 çıkış tarihi belli oldu ilk olarak 19 Nisan 2013 tarihinde oyunseverlerin beğenisine sunulan ameliyat oyunu simülatorü büyük beğeniyle karşılanmıştı. Simülator oyunları kategorisinde oldukça büyük beğeniye ulaşan yapım, gerçek hayattaki gibi ameliyatlar yapmanıza olanak sağlayan kaliteli bir yapım olarak biliniyor. Herkesin merakla beklediği oyunun serisine yeni eklenecek oyundan nihayet yeni duyuru yapıldı. Surgeon Simulator 2 çıkış tarihi ve yeni seviye editörü belli oldu.

Özellikle tıp fakültesi ve ufak yaşlarda olan dostlarımızın doktor olma arzularını tetikleyen bu oyun tüm kitle tarafından çok beğenildi. Bu nedenle oldukça büyük beğeni ve kitle oluşturması pekte zor olmadı. Oyunculara çok dikkatli ve titiz bir şekilde ameliyat yapabilmelerini sağlayan oyun bir diğer özelliği ile de baltayla kafatası açıp beyin ameliyatı gerçekleştirebilme şansını sağlıyordu. Aradan geçen uzun yılları da göz önünde bulundurursak oyunun serisine eklenecek olan ikinci yapımı oyunseverlerin beğenisine sunulmaya sadece aylar kaldı.

Surgeon Simulator 2 ameliyat simülator oyunu için yayınlanmış olan fragmana göz attığımız da çok fazla genişletilmiş bir oyun yapısı ile karşımıza çıkıyor olacak. Bossa Studios tarafından geliştirilen oyun, birden fazla oyun modu ile tüm hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Surgeon Simulator 2 ameliyat oyunu:

surgeon simulator 2 gameplay

Oyuna yeni dahil edilen ortamlara göz atabilmek için yeni modu inceleme fırsatımız oldu. Yeni seviye editörü ile artık Bowling salonu, lüks restoranlar ve gece kulüpleri gibi yerler de artık ameliyat yapabilme şansına sahip oluyorsunuz. Oyunu en ilgi çekici ve en eğlenceli hale getiren olayı ise editörün 4 kişiyle beraber ortak yapabilmenizle başlıyor bu çok keyifli olacak.

Biraz daha açıklayıcı olmak gerekirse kafanızın karışmaması için sizlere şunları belirtelim. Üç arkadaşınızla beraber ortaklaşa bir seviye oluşturursanız, gerçekten ortaya sıradışı çıkacak seviyeleri tahmin bile edemessiniz. Oyunun asıl en keyifli ve heyecanlı olan kısmı burada başlıyor, artık oyunun ikinci serisi de geldiğine göre profesör olma yolunda ilerliyoruz demektir.

Şuan da izlediğiniz oyunun fragmanı ile herşey bitiyor sanmayın. Oyunun geliştiricisi olan Bossa studios, oyunun çıkış tarihini de duyurdu. Bu arada oyun Epic Games Store üzerinde çıkış sağlayacak olan yapım Surgeon Simulator 2, 27 Ağustos tarihinde tüm hayranlarıyla buluşmuş olacak. Yalnız daha önceden ön sipariş verenlere bir müjde verelim.

Ön siparişe açıldığı zaman da bunu gerçekleştirdiyseniz oyunun çıkış tarihinden önce 20 gün erkenden kapalı betada oynayabiliyorsunuz. Bossa Studios tarafından yapılan açıklamalara göre ön siparişte bulunan kişiler 7-9 ağustos tarihleri arasında oyunu kapalı beta ortamında deneyebileceklerini duyurdu.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al