2 dk. Serkan KÖSE 25.03.2022

Surviving the Aftermath Kısa Süreliğine Ücretsiz Oluyor

Geliştiriciliğini Iceflake Studios’un yaptığı yayıncılığını ise Paradox Interactive’in üstlendiği Surviving the Aftermath kısa bir süreliğine ücretsiz oluyor.

Cities: Skylines, Prison Architect ve Surviving Mars yapımları ile bilinen Paradox Interactive imzalı Surviving the Aftermath kısa süreliğine ücretsiz oluyor. Yapım önümüzdeki 26 – 27 – 28 Mart tarihlerinde ücretsiz olarak Steam’de sunulacak. Epic Games Store üzerinde 117 TL etiketle satılan oyun Steam’de %20 indirimle 93,60 TL’ye satılıyor. Steam üç gün ücretsiz olarak sunulacak olan Surviving the Aftermath sayfasına buradaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım metni ve sistem gereksinimleri şu şekilde:

Surviving the Aftermath Tanıtım Metni

Kıyamet sonrası bir gelecekte hayatta kal ve zenginleş; kaynaklar kıt ama fırsatlar seni çağırıyor! Felaketlere göğüs gerecek en üstün koloniyi kur, koloni sakinlerini koru ve harap olmuş bir dünyaya yeniden uygarlık getir.

Koloni sınırlarının dışına çıkıp çorak diyarları keşfederek kaynak topla, rakip kolonilerle görüş ve dünyanın sırlarını ortaya çıkar.

Koloni Kur ve Yönet:

Dünyanın sonunu getiren bir olayın ardından hayatta kalanlarla bir koloni kur ve bu koloniyi yönet. 130’dan fazla bina inşa et ve tehlike dolu acımasız bir dünyada hayatta kal. Hazırlıklı ol; doğal afetler veya çevresel felaketler kötü donanımlı bir yerleşimin sonunu getirebilir.

Uzman Görevlendir ve Yönet

Koloninin kaynaklarını yönetmek için her biri özel becerilere ve amaçlara sahip 80’den fazla eşsiz Uzman görevlendir. Koloniyi saldıran haydutlardan ve yakıp yıkan vahşi yaşamdan korumak için uzmanlarını teçhizatla donat.

Prosedürlere Göre Oluşturulmuş Bir Dünyayı Keşfet

Uzmanlarını koloninin dışına, prosedürlere göre oluşturulmuş bir dünyaya gönder. Rakip koloni liderleriyle tanış ve kaynak takas et ya da hayatta kalmak için rekabet et. Uzmanlar, karakollar kurup malzeme toplayarak kolonine avantaj sağlayabilir.

Zor Kararlar Al

Kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmak, imkânsız kararlar almak demektir. Koloninin kaderi senin kararlarına bağlı, yaptığın her seçim koloninin mutluluğunu ve geleceğini etkileyebilir.

Gerçeği Keşfet

Uzmanlar dünyayı keşfederken gizemli olaylara rastlayacaklar. Kıyamete dair sırları ortaya çıkar ve tekrar yaşanması ihtimaline karşı kolonini hayatta kalacak şekilde hazırla.

Surviving the Aftermath Sistem Gereksinimleri

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows®7 Home Premium 64 bit SP1
  • İşlemci: Intel® iCore™ i5-2500K veya AMD® FX 6350
  • Ekran Kartı: Nvidia®GeForce™GTX 580 veya AMD®Radeon™HD 7870
  • RAM: 4 GB
  • Vram: 1 GB

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows®10 Home 64 bit
  • İşlemci: Intel® iCore™ i5-3570K veya AMD® Ryzen™ 3 2200G
  • Ekran Kartı: Nvidia®GeForce™GTX 760 veya AMD®Radeon™R9 380
  • RAM: 8 GB
  • Vram: 2 GB
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al