2 dk. Serkan KÖSE 03.05.2021

Suspect Mystery Mansion, Mobil Cihazlar İçin Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Suspect Mystery Mansion mobil cihazlar için ücretsiz olarak çıktı. Peki Suspect Mystery Mansion oyunu nasıl bir oyun?

Geliştiriciliğini ve yapımcılığını Wildfire Studios’un üstlendiği son zamanların popüler oyunlarından birisi olan Among Us oyunu benzeri olan Suspect Mystery Mansion oyunu mobil cihazlar için yayınlandı.

Among Us benzeri bir oyun olan Suspect Mystery Mansion şu anda iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlar için App Store ve Google Play Store üzerinden yayınlandı. Ücretsiz olarak yayınlanan oyunun boyutu ise yaklaşık 220 MB olarak görülüyor. Oyunun mobil platformlardaki resmi mağaza sayfasında yer alan yazıyı ve fragmanı ise yazımızın sonundan ulaşabilirsiniz.

suspect-mystery-mansion-mobil-cihazlar-icin-ucretsiz-olarak-yayinlandi

Suspect Mystery Mansion Tanıtım Yazısı

Malikanede gizemli bir cinayeti çözmek üzere davet edildin!

9 gerçek oyuncuyla birlikte oynayarak gizemli cinayeti çözmeye çalış. Katilin kim olduğunu bulmak için soruşturma görevleri gerçekleştir. Ama dikkatli ol, kolay bir görev olmayacak: Katiller grubun içinde ve soruşturmayı “baltalamak” için ellerinden geleni yapacaklar!

Tur aralarında sen ve diğer oyuncular, katillerin kimler olabileceğini tartışacaksınız. Bu sosyal çıkarım oyununda herkes birer şüpheli. Entegre sesli sohbet özelliğini kullanarak canlı bir şekilde diğer oyuncularla tartış. Ceset neredeydi? Herkes neredeydi? Hangi görevleri gerçekleştiriyorlardı? Kiminle konuşuyorlardı? Kim şüpheli davranıyordu?

Tartıştıktan sonra oyun, oy vermeni isteyecek. Şüpheliyi malikaneden çıkarmak için içgüdülerine güvenerek oy ver. Ama dikkatli ol: Masum bir misafirden şüphelenerek malikaneden atılması için oy verirsen katillerin oyunu kazanmalarına yardımcı olursun!

Oyunu en yakın arkadaşlarınla veya benzer beceri seviyesine sahip, oyunun belirleyeceği başka oyuncularla oynamayı seçebilirsin.

Bu oyun sürekli geliştirilmeye devam ediyor ve yeni haritalar, görevler ve özellikler seni bekliyor. Suspects, tüm arkadaşların ve aile üyelerinin birlikte tadını çıkarabileceği bir oyundur! Oyunu Google Play Store üzerinden indirmek için bu linke App Store üzerinden indirmek için bu linke tıklayabilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al