1 dk. Serkan KÖSE 03.08.2021

Take Two Oyunlarının Satış Rakamları Açıklandı

Niko Partners’in kıdemli analisti ve oyun dünyasının güvenilir isimlerinden olan Daniel Ahmad, Take Two oyunlarının güncel satış rakamlarını paylaştı. 

GTA V Satış Rakamları Büyümeye Devam Ediyor

Take Two bilindiği üzere pek çok oyunuyla oyun severlerin sevdiği oyun stüdyolarından birisi. Take Two denilince akla gelen ilk oyunlardan birisi yine Take Two’nun sahibi olduğu Rockstar Games’in Grand Theft Auto serisinin son oyunu olan GTA V bulunuyor. 

Mayıs 2021’de 145 milyon adet sattığı açıklanan GTA V oyunu güncel olarak 150 milyon satış barajını geride bırakmış durumda. Oyunun yeni nesil oyun konsolları olan ve PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak olan yeni nesil sürümü ise 11 Kasım tarihinde çıkışını gerçekleştirecek ve bu sürümün çıkmasıyla birlikte oyunun satış rakamları artmaya devam edecek. Kısaca söylemek gerekirse, Rockstar Games’in dolayısıyla Take Two’nun GTA V’ten para kazanması uzun bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. 

Açıklanan verilerde dikkat çeken bir diğer detay ise Red Dead Redemption 2 oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Toplamda 38 milyon satış rakamına ulaşan oyun Take Two’nun da kasasını doldurmaya devam ediyor. Take Two’nun diğer oyunlarının satış rakamları ise şöyle;

  • GTA serisi – 350 milyon
  • Red Dead Redemption serisi – 60 milyon
  • NBA 2K serisi – 112 milyon
  • Borderlands serisi – 71 milyon
  • Civilization serisi – 58 milyon
  • BioShock serisi – 38 milyon
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al