2 dk. Esporlab 02.07.2020

Temmuzda Ücretsiz Olacak PlayStation Plus Oyunları

Temmuzda ücretsiz olacak PlayStation Plus oyunları Sony, tarafından blog üzerinden resmi olarak duyuruldu. PlayStation Plus’un 10. yılını büyük bir coşkuyla kutluyor ayrıca kullanıcılarına temmuz ayı için 2+1 toplam da 3 tane oyun PS Plus abonelerine vereceğini duyurdu. Bununla sınırlı kalmayıp bütün PlayStation 4 kullanıcılarına özel yeni bir tema hediye ediyor.

Sony, PS Plus’un 10. yılına özel yapmış olduğu bu kampanyalarla kalmıyor. Ekstra olarak kullanıcılara PlayStation Plus abonelik hizmetinin de hediye edileceğini belirten Sony, her ay iki oyunun da ücretsiz sunulacağını açıkladı. Evlere tıkılıp kaldığımız bu son dönemler de Sony’in yapmış olduğu bu kampanya kullanıcıların yüzünü fazlasıyla güldüreceğe benziyor.

Yapılan açıklamalar ile beraber PlayStation Plus Temmuz 2020 ücretsiz oyunları kullanıcılarıyla paylaşan Sony, gönülleri tekrardan fetih etti. Reddit üzerinde aslında PS Plus Temmuz 2020 oyunları hakkında tartışmalar arasında No Man’s sky ve Resident Evil 7 olabileceği yönünde ilerliyordu. Bunlar sadece tartışma konusu olarak kaldı. Sony, NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ve Erica oyunlarını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunmuş oldu.

PS Plus Temmuz 2020 Oyunları:

  • NBA 2K20
  • Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
  • Erica

PlayStation Plus aboneleri sunulmuş olan bu üç oyundan her hangi birisini oynamak için 7 Temmuz ile 3 Ağustos tarihleri arasında deneyimleme fırsatına sahip olacak. Belirtmiş olduğumuz gibi tüm bu olanaklara erişebilmeniz ve deneyimlemeniz için 7 Temmuz gününü beklemekten başka çaremiz yok.

Sony, tarafından yapılan bir diğer açıklamalar da ise şu cümleler kuruldu. PlayStation Plus 29 Haziran 2010 tarihinde duyuruldu ve üzerinden 10 yıl geçti. Bu zamana kadar PS Plus servisimizi desteklediğiniz ve katılım sağladığınız için sizlere gönülden teşekkür ediyoruz. Sony, bu memnuniyetini haklı olarak tamamen kullanıcılarına borçlu, sonuçta sizlerin desteği ile bu servis yıllardır aktif hizmet veriyor.

Sony, PlayStation 4 ücretsiz tema hediye ediyor

Temmuz ayına özel 10. yılı kutlaması adına tüm herkese ücretsiz PS4 teması hediye ediyor. Tema mağazada PlayStation Store 10th Anniversary Theme olarak ücretsiz bir şekil de indirilebilir durumda olduğunu belirtelim. Temayı toplam da 8100 kişi çok olumlu şekil de oylamış ve boyutu sadece 9 mb olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca bu hafta sonu tüm kullanıcılara özel çok oyunculu çevrimiçi lansman düzenleneceğinin de duyurusunu yaptı. Herkese iyi eğlenceler.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al