1 dk. Serkan KÖSE 27.10.2021

The Division 2 Oyuncularına Kötü Haber

Ubisoft bu yılın başında Division 2 oyunu için müjdelediği büyük güncellemede bir kez daha geri adım attı. Güncelleme ileri bir tarihe ertelendi. 

Fransız oyun stüdyosu Ubisoft geçtiğimiz yılın başlarında The Division 2 oyununa topluluğun geri bildirimleriyle birlikte büyük bir güncelleme getireceğini açıklamıştı. Güncellemenin 2021 yılı içinde gelmesi bekleniyordu. Güncelleme bir türlü gelmedi ve oyuncular sezon güncellemeleriyle oyalandı. 

Bugün Ubisoft tarafından yapılan bir blog gönderisinde oyuna gelecek olan büyük güncelleme hakkında bilgilendirme yapıldı. Güncellemenin geleceğini yineleyen Ubisoft, güncelleme tarihi için Şubat 2022’yi verdi. Ubisoft Ocak 2022’ye kadar güncelleme hakkında bilgi vermenin de mümkün olmadığını blog gönderisinde belirtti. Bu sebeple güncellemenin neler getireceği konusunda Ubisoft henüz bir açıklama yapmış değil. 

The Division 2 Büyük Güncelleme Tarihi

Şubat 2022’ye ertelenen büyük güncellemenin neler getireceği belli olmasa da yeni bir mod ile yeni bir sezon getirebilir. The Division 2 oyuncuları Şubat 2022’ye kadar Aralık ayında gerçekleşecek olan sezon etkinliğini beklemeye başlayabilir.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al