1 dk. Serkan KÖSE 03.08.2021

The Elder Scrolls 6 Çıkışına Dair İlk Bilgi Ortaya Çıktı

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Bethesda’nın yaptığı açık dünya oyunu The Elder Scrolls 6’nın çıkışına dair ilk bilgiler ortaya çıktı. 

Kısa bir süre önce IGN’in podcast’ın katılan Xbox’ın başındaki isim olan Phil Spencer, Xbox’ın yaklaşan oyunları ile ilgili önemli bilgiler verdi. Spencer açıklamasında The Elder Scrolls 6 oyununun çıkışına dair önemli bir ipucu verdi. Spencer, oyunun Fable oyunundan önce çıkmayacağını açıkladı. 

Fable’ın yeni oyunu da The Elder Scrolls 6 oyunu gibi çok beklenen oyunlar arasında yer alıyor. 2018 yılında gerçekleşen E3 etkinliğinde Fable ise 2020 yılında duyurulmuştu. Ne yazık ki Fable oyununun çıkışına dair de bir açıklama yapılmış değil. Bu da The Elder Scrolls 6 oyununun çıkışına en az birkaç yılın olduğunu söyleyebiliriz.

Son olarak bu oyunların çıktığı gün Xbox Game Pass servisine ekleneceğini söyebiliriz. Oyunların ikisi de Xbox Series ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Son olarak Elder Scrolls 6 oyununun PlayStation için de çıkma ihtimali bulunuyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al