1 dk. Serkan KÖSE 04.10.2021

The Game Award 2021 Etkinliğinin Düzenleneceği Tarih Belli Oldu

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen The Game Awards 2021’in ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyordu. Oyuncuların merakla beklediği etkinliğin tarihi açıklandı. 

The Game Awards son yıllarda en çok konuşulan etkinliklerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Yıl içinde çıkan oyunlara kategorize edilmiş şekilde ödüllerin verildiği ve Geoff Keighley tarafından sunulan The Game Award 2021’in ne zaman yapılacağı açıklandı. Etkinliğin tarihinin açıklanmasıyla birlikte online mı yoksa yüz yüze mi gerçekleşeceği de belli oldu. 

Yapılan açıklamada etkinlik bu yıl katılımcılarla yüz yüze olarak Microsoft’un Los Angeles’ta bulunan sahnesinde gerçekleştirilecek ve sunum 9 Aralık Perşembe günü güzenlenecek. 

Etkinlik geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle online olarak düzenlenmişti. Geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinlikte Los Angeles’ın yanında Kaliforniya, Londra ve Tokyo’da kurulan stüdyolarda canlı olarak yayınlanmıştı. Etkinliğin yapımcısı ve aynı zamanda sunucusu olan Geoff Keighley’in ev sahipliğinde etkinlikte pek çok yeni oyun duyurusu, müzik ve sahne performansı ile yapılmıştı. 

Geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinlikte Keanu Reeves, Christopher Nolan, Gal Gadot, Tom Holland, Brie Larson, John David Washington, Reggie Fils-Aime , Nolan North ve Troy Baker gibi isimler katılmıştı. Bu yıl düzenlenecek olan etkinlikte de pek çok ünlü ismin yer alması bekleniyor. 

Etkinlikte bu yıl da pek çok yeni oyunun duyurusunun yapılması ya da duyurusu yapılan oyunların yeni fragmanlarının paylaşılması bekleniyor. Etkinlikte nelerin tanıtılacağını ise 9 Aralık günü öğreneceğiz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al