1 dk. Serkan KÖSE 24.05.2021

The Last of Us 2 PlayStation 5 İçin Güncellendi

PlayStation’ın sevilen oyunlarından birisi olan The Last of Us serisinin yeni oyunu The Last of Us 2 PlayStation 5 için güncellendi.

Geride bıraktığımız yılın en çok satan PlayStation özel oyunlarından birisi olan The Last of Us Part II oyununa PlayStation 5 güncellemesi geldi. Oyunun 1.08 güncellemesiyle birlikte PlayStation 5 kullanıcılarına 60 FPS seçeneği geliyor. PlayStation 5 sahipleri yeni oyun güncellemesini indirdikten sonra oyunu 60 FPS olarak deneyimleyebilecek.

Oyunun Geliştiricisi Blog Üzerinden Bilgilendirdi

Oyunun geliştiricisi olan Naughty Dog tarafından yayımlanan bir blog gönderisine göre, “The Last of Us Part II için 1.08 güncellemesinin PlayStation 5’e kurulmasının ardından oyuncular ‘Kare Hızı Hedefi’ seçeneğinden oyunun kare hızını” belirleyebilecek.

Yeni güncelleme çözünürlük tarafında ise herhangi bir yenilik getirmiyor. Oyun daha önce PlayStation 4 Pro oyun konsolunda olduğu gibi 1440P çözünürlükte oynanabiliyor. Bilindiği üzere The Last of Us Part II oyuncuları 60 FPS güncellemesini bekliyordu. Ancak bu konuda oyunun geliştiricisi olan Naughty Dog tarafından bir açıklama gelmemişti. Stüdyo yaptığı son açıklama ile birlikte müjdeli haberi en sonunda oyuncularına vermiş oldu. Oyunun 60 FPS güncellemesi için yayımlanan tanıtım videosunu ve Digital Foundry incelemesini yazımızın sonunda bulabilirsiniz.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al