2 dk. Serkan KÖSE 28.04.2021

The Last of Us Dizi Kadrosuna İki Yönetmen Daha Dahil Oldu

HBO tarafından çekilecek olan The Last of Us dizi kadrosuna iki yönetmen daha dahil oldu. İşte kadroya eklenen o isimler.

Hem PlayStation’ın hem de oyun dünyasının en başarılı ve sevilen oyunlarından birisi olan The Last of Us oyununun bilindiği üzere bir dizisi üzerinde çalışılıyor. HBO ekranlarında yayınlanacak olan oyunun yönetmen kadrosuna iki yeni isim daha eklendiği açıklandı.

The Last of Us Dizi Kadrosuna İki Yönetmen Eklendi

Sony’nin başarılı PlayStation özel oyunlarından birisi olan ve son günlerde yeni bir oyunu geleceği konuşulan The Last of Us oyununun bir süredir dizisi üzerinde çalışıldığı biliniyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan bir açıklamaya göre dizinin ilk bölümünün yönetmenliğini dylda ve Tesnota gibi yapımların yönetmenliğini yapmış olan Kantemir Balagov’un üstleneceğini duyurulmuştu. Yapılan yeni açıklamaya göre dizinin yönetmen kadrosuna iki isim daha katıldı.

the-last-of-us-dizi-kadrosuna-iki-yonetmen-daha-dahil-oldu

The Last of Us dizisinin yönetmen kadrosuna Oscar’a da aday olan Quo vadis, Aida? filminin yönetmenliğini yapan Jasmila Zbanic ve Border filmi ile adından söz ettiren Ali Abbasi dahil oldu. Yönetmenlerin hangi bölümleri ve kaç bölümü yöneteceği ise şimdilik açıklanmadı. Dizinin yönetmen kadrosuna baktığımızda ise bağımsız tarzda film yapan yönetmenlerin çoğunlukta olduğunu görüyoruz. Bu anlamda dizinin dram tarafının oldukça kaliteli olacağını söyleyebiliriz. Yine de tüm bunları dizinin yayınlanma başlamasıyla birlikte göreceğiz.

Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini ise oyununda geliştiricisi olan Naughty Dog’un kreatif direktörü olan Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı olan Craig Mazin üstlenecek. Dizinin müziklerini ise yine oyunun müziklerini de yapan Gustavo Sanraolalla yapacak. The Last of Us dizisi HBO’da yayınlanacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al