2 dk. Esporlab 06.05.2020

The Last of Us Part II’nin Yapım Aşaması Tamamlandı

The Last of Us Part II’nin yapım aşaması tamamlandı hayranlarını sonunda sevindirecek haber gelmiş oldu. PlayStation oyuncu kitlesinin büyük bir ilgiyle beklediği yapımlardan olan The Last of Us II yapım aşamasını tamamladı. Yönetmen Neil Druckmann, kendi Instagram hesabından bu güzel haberi, oyunu bekleyenlere duyurmuş oldu.

The Last of Us’un tüm oyuncu kitlesi uzun zamandır yeni çıkacak olan oyunun yeni serisini bekliyorlardı. Güzel haber ise Druckmann’ın Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımla hayranlarını oldukça sevindirdi. Oyunun yeni serisi olan The Last of Us Part II tam anlamıyla gelişim sürecini tamamladı. Bildiğiniz gibi oyunun çıkış tarihi bir çok kez ertlenmişti, şuan için kararlaştırılmış çıkış tarihi ise 19 Haziran olarak biliniyor. Hayatta kalma oyunu olarak bilinen benzersiz yapım, Neil Druckmann tarafından Naughty Dog’un resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, gelişim sürecinin tamamlandığını herkese duyurdu.

Videoda söylediklerini kısaca toparlayarak özet geçmek istiyorum. Druckmann: Takımımız şuana kadar en iddialı oyunu yaptığını bilmenizi istiyorum ve onları gerçekten tebrik ediyorum. Joel ve Ellie’nin geri dönüşünü beklemekte olan tüm hayranlarına uzun zamandır heyecanla bekledikleri için özellikle teşekkür ediyorum. Naughty Dog’un tüm ekibi adına sizlere çok teşekkür ediyorum, uzun zamandır göstermiş olduğunuz sabır için sizlere minnet duyuyorum. Oyuna bir kaç hafta sonra kavuşacaksınız, bizlerde sizin kadar oldukça heyecanlıyız.

| Druckmann’ın paylaştığı video:


 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Our own @druckmann has some exciting news to share about The Last of Us Part II…

Naughty Dog (@naughty_dog_inc)’in paylaştığı bir gönderi ()


Druckmann, videoyu bitirmeden hemen önce ise şunları dile getiriyor. Yapılan tüm sızıntılara karşı öncelikle şunu belirtmek istiyorum, her neyi gördünüz, duydunuz veya okuduysanız hiç bir şey bu oyunu oynamakla karşılaştırılamaz. Bunun bir oyun olduğunu ve oynamanız gerektiğini biliyorsunuz. Duyduklarınız ve gördükleriniz ile ilgili şeyleri oyunu oynamadan bilemez ve göremezsiniz ifadelerini kullanıyor.

The Last of Us Part II’nin yapım aşaması tamamlandı ve merak edilenler arasında ise oyunun boyutu’nun ne kadar olacağıydı. PlayStation üzerinde tam olarak 100 GB’lık bir depolama alanına ihtiyaç duyacak. Oyunun efsanevi büyüklükte bir hikayesinin olduğunu göz önüne alırsanız, zaten bu depolama alanının aslında büyük olmadığını anlayacaksınız. Ayrıca unutmadan oyunun grafik kalitesini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz. Gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız, bizimle kalmaya devam edin.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al