2 dk. Serkan KÖSE 27.05.2022

The Lord of The Rings: Gollum Çıkış Tarihi Duyuruldu

Yüzüklerin Efendisi: Gollum yapımının çıkış tarihi duyuruldu. Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Daedalic Entertainment’in yaptığı hikaye odaklı yapımın çıkış tarihi 1 Eylül 2022 olarak duyuruldu.

Lord of the Rings: Gollum, PC başta olmak üzere konsol tarafında PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S ve X tarafına 1 Eylül itibariyle sunulacakken Nintendo Switch’e ise yılın sonuna doğru çıkışını yapacak. The Lord of The Rings: Gollum Steam bağlantısına buradaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım bülteni ise şu şekilde:

The Lord of The Rings: Gollum Tanıtım Bülteni

Atletik ve çevik, sinsi ve kurnaz. Kaybettiğini bir kez daha avuçlarının arasında tutma arzusuyla yanıp tutuşan Gollum, Yüzüklerin Efendisi™ dünyasındaki büyüleyici karakterlerden biridir.

Kimsenin hayal bile edemeyeceği şeyler görmüş, kimsenin bahsetmeye bile cüret edemeyeceği şeylerden sağ çıkmıştır. Bölünmüş kişiliğinden dolayı Gollum kadar vahşi ve hain olabilirken, Sméagol kadar da arkadaş canlısı ve temkinli olabilir.

J.R.R. Tolkien‘ın hikâyesinde ne kadar hayati rol oynasa da Gollum’un maceralarının çoğu henüz anlatılmadı. Yüzüklerin Efendisi™: Gollum™‘da bu hikâyenin keyfine varacaksınız. Kara Kule’deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri‘nin yanındaki zamana kadar her şeyi bulacaksın.

Hayatta kalmak ve karşınıza çıkanların üstesinden gelmek için gizlilik, çeviklik ve sinsiliği kullanın. Tehlikeleri aşarken zıplayın ve boğuşun ya da avantajlı noktalara tırmanın.

Gollum bir savaşçı olmasa da, fırsat çıktığında dikkatsiz bir düşmana suikast düzenlemek veya daha yaratıcı ve hain yollarla onu ortadan kaldırmak tam da ona göre bir şey.

Verdiğiniz kararlar ve oynayış şekliniz Gollum’un kişiliğini doğrudan etkileyecekGollum ve Sméagol‘un oluşturduğu iki taraf arasındaki mücadelede Gollum’un karanlık tarafının mı kontrolü ele alacağını ya da bir zamanlar Sméagol olandan geriye bir umut ışığı kalıp kalmadığını seçmek sizin elinizde. Tek zihin, iki ego. Karar senin!

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al