1 dk. Serkan KÖSE 10.12.2021

The Matrix Unreal Engine 5 Deneyimi Erişime Açıldı

Kısa bir süre önce Epic Games tarafından duyurusu yapılan The Matrix Unreal 5 deneyimi sunacak olan The Matrix Awakens, erişime açıldı. 

The Matrix serisinin son filmi The Matrix Revolutions kısa süre içerisinde vizyona girecek. Epic Games tarafından yapılan açıklamada The Matrix’in Unreal Engine 5 deneyimi The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5, PlayStation 5 ve Xbox Series sahipleri için erişime açılmış durumda. 

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Erişime Açıldı

PlayStation 5, Xbox Series S ve Xbox Series X oyun konsolu sahipleri, içeriği PlayStation Store ya da Microsoft Store üzerinden indirebilecek. 

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Fragmanı

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Tanıtım Yazısı

Bu ücretsiz, sınırları zorlayıcı sinematik ve gerçek zamanlı teknoloji demosunda UE5 ile interaktif hikâye anlatımının ve eğlencenin geleceğine bir bakış at.

Epic Games ve ortaklarının yanı sıra Lana Wachowski’nin de dâhil olduğu orijinal film ekibi üyeleri tarafından oluşturulan MATRIX UYANIYOR: BİR UNREAL ENGINE 5 DENEYİMİ, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un performanslarını içeren Matrix’in gerçekliği büken evrenine vahşi bir yolculuk sunuyor. Unreal Engine 5’in gücünü Xbox Series X/S ile birleştirince nelerin mümkün olduğunu görmek ister misin? Şimdiye kadarki en ikonik aksiyon serilerinden birinin dünyasına adım at.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al