3 dk. Esporlab 07.05.2020

The Sims 4: Eco Lifestyle Expansion Pack, 5 Haziranda Yayınlanacak

The Sims 4: Eco Lifestyle Expansion Pack için duyuru yapıldı. The Sims 4 yaşam tarzını genişletecek olan paket Eco Lifestyle Expansion Pack için resmi sitede geri sayım başlamış durumda. Genişletme paketi 5 Haziranda tüm kullanıcılar ile buluşmuş olacak, oldukça güzel iyileştirilmeler yapılmış. Çevreci dostu oyun olarak yakında tüm haberlerde manşet olarak görebilirsiniz.

Sims tarihinin 9. genişletme paketi olarak karşımıza çıkacak Lifestyle paketi, 5 Haziran’da tüm PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için aynı anda yayınlanacak. Genişletme paketi ilk defa tüm platformlar için aynı anda yayınlanmış olacak. Çevresel faktörler yoğunlukla göz önünde bulundurulan pakette, genel olarak çevre dostluğuna vurgu yapılmış şekil de karşımıza çıkıyor. Bu pakette Evergreen Harbor şehrinin çevre dostu yaşam tarzı beliriyor.

Baştan belirttiğimiz gibi çevre dostu temalı olan bu genişletme paketinde oyuncuların yapabilecekleri şeylerden birazcık bahsedelim. Yenilenebilir enerji kullanarak, en iyi çevreyi oluşturmanıza imkan sağlanıyor, geri dönüşüm kullanarak kendinize özel mobilyalar üretebileceksiniz. Hatta bununla bile kalmıyor ve kendi besin kaynaklarınızı birzât kendiniz yetiştirebileceksiniz her şey çevresel dostluk için. Baskın olarak oyunda karşımıza çıkacak olan yenilikler bahçeler, moda, geri dönüşümden elde edilmiş ürünler ve malzemeler olacaktır. Bir diğer yapılan yenilik ise oyunda ki kariyerinize ister bağımsız sanatçı isterseniz inşaat mühendisi olarak seçim sağlayıp devam edebileceksiniz.

| Çevreci Yaşam Stilini Keşfet George Pigula:

George Pigula, Eco Lifestyle Pack’in geliştirici kişisidir. Yapmış olduğu açıklama ise şöyle: “Tüm oyuncularımıza çevreci yaşam stilini keşfedebilmeleri için yaptığımız çalışmadan dolayı heyecan içeresindeyiz. Elektrik elde edebilmek için, rüzgar türbinleri ve güneş enerjisi panellerini kullanmayı öğrenecek ve keşfedecekler. Geri dönüşümü kullanarak, kendilerine özel mobilyalar üretebilecekler, çevreci dostu temalı bu genişletme paketi sizlere yeni bir yaşam deneyimletecek.”

Ayrıca etrafınıza bakmaz, çevreniz ile ilgilenmez iseniz karşınıza bir çok sorun çıkacak. Aynı zaman da bilgilendirici yapısıyla da ön plana çıkan pakette, sokaklarda ki çöpler toplanmaz ise, hava kirliliğine neden olacağı size anlatılıyor. Doğanın temiz olması bakımından, bahçe bakımı, çöp toplama ve yenilenebilir enerjinin kullanımı hakkında sizleri bilinçlendiriyor. Bu genişletilmiş paket oldukça faydalı bunu söylemek istiyorum, çünkü çevre dostuna önem vermemize ve alışkanlıklarımızı değiştirebilmemize fırsat sağlayabilir. Gerçek dünyada ki yaşama olumlu etkiler oluşturacağını düşündüğümüz bu genişletme paketini şahsen bizim ekip oldukça fazlasıyla benimsemiş durumda.

Gelecek olan yeni genişletme paketinin detaylarına göz atmak isterseniz buraya tıklayarak tüm detayları görebilir ve inceleyebilirsiniz. Şuan’da geri sayımı başlatmışlar bile, bizlerde heyecanla beklemekteyiz. Bunun gibi tüm güzel gelişmelerden haberdar olmak için, lütfen bizi takip etmeye devam edin.


| The Sims 4: Eco Lifestyle Expansion Pack Fragmanı:

| The Sims 4 Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E4300 ya da AMD Athlon 64 X2 4000+ (2.0 GHz Dual Core)
  • RAM: 2 GB
  • İşletim Sistemi: Windows XP
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6600 ya da ATI Radeon X1300 ya da Intel GMA X4500
  • Ses Kartı: Gerekli
  • Depolama Alanı: 10 GB

| The Sims 4 Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i5-750 or AMD Athlon X4
  • RAM: 4 GB
  • İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 7,8, or 8.1
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 veya daha iyisi
  • Ses Kartı: Gerekli
  • Depolama Alanı: 10 GB
Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al