1 dk. Serkan KÖSE 29.04.2021

Titanfall 2 Steam’de Oyuncu Rekoru Kırdı

Titanfall 2 oyunu Steam’e oyuncu rekoru kırdı. Steam indirimleri ile birlikte oyun artık daha fazla kişi tarafından oynanıyor.

Steam indirimleri sonrasında pek çok oyunun oyuncu sayısı artıyor. Oyuncu sayısı artan oyunlar arasında sevilen oyun Titanfall 2 oyunu da eklendi. Titanfall 2 oyunu Steam indirimleri sonrasında oyuncu rekoru kırdı.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve 5 yıl önce satışa sunulan Titanfall 2 oyunu Steam platformu üzerinde yüzde 75 gibi büyük bir indirim aldı. Oyun bu indirim sayısının ardından oyuncu sayısını katladı.

Battle royale türünün başarılı örneklerinden birisi olan Apex Legends piyasaya ilk çıktığında oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Oyun uzun vadede ise oyuncuların ilgisini koruyamadı. Oyunun 9. sezonunun çıkışı yaklaşırken geliştiriciler tarafından yapılan açıklamaya göre Titanfall 2 oyunundan bazı esintiler Apex Legend’e eklenecek. Bu durum Steam indirimleri ile birleşince Titanfall 2 oyununun popülerliği de bir hayli arttı.

titanfall-2-steamde-oyuncu-rekoru-kirdi

SteamCharts verilerine göre Titanfall 2 oyunu 25 Nisan 2021 günü 16.958 anlık oyuncu sayısına ulaştı. 5 yıllık tarihinde Titanfall 2 oyunu için bu oyuncu sayısı bir rekor anlamı taşıyor. Oyun Steam platformunda ilk kez yayınlandığında dahi bu kadar yüksek bir oyuncu sayısına ulaşmayı başaramadı. Steam platformunda Titanfall 2 oyunu için yapılan indirimler devam ediyor. Oyunun Steam sayfasına da bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al